REKLAMLAR SİZİ RAHATSIZ MI EDİYOR?
Sitemize üye olarak, reklamsız ve temiz bir deneyim yaşayabilir; Sinema dolu sohbetlere eşlik edebilir ve film künyeleri üzerinden oluşturduğunuz izleme listelerinizi yönetebilir ya da favori filmlerinizi ekleyebilirsiniz!

Bu Filmin Adı Neydi?

Bir çok farklı konuda yardım başlığı açabilir ya da mevcut başlıklara cevap yazabilirsiniz.

Moderatörler: Moderatör, CoMod

Kullanıcı avatarı

byKush
Yönetmen
Başlıklar: 40
İletişim:

Re: Bu Filmin Adı Neydi?

• Alıntı
  • Beğenmek için giriş yapmalısınız

Mesaj gönderen byKush »

svsknr yazdı: 08 Oca 2025 Hatırladığım kadarıyla bir Japon filmi ve kadın bir yönetmen... Nasıl ve nerede tanıştıklarını hatırlamadığım bir çiftin, yıllar süren mektuplaşmasını ve platonik denebilecek ilişkileri anlatıyor. Hatta bu çift, hayatları boyunca, asla yüzyüze görüşmüyorlar. Filmin finalinde, ilk defa görüşecekleri zaman (kadın bir yönetmenden beklenen şekilde) adam ölmüş ya da intihar etmiş oluyor...

Neydi ki, bu film?
Neydi ki acaba? :lol:
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Yönetici
Başlıklar: 147
İletişim:

Re: Bu Filmin Adı Neydi?

• Alıntı
  • Beğenmek için giriş yapmalısınız

Mesaj gönderen svsknr »

byKush yazdı: 08 Oca 2025
svsknr yazdı: 08 Oca 2025 Hatırladığım kadarıyla bir Japon filmi ve kadın bir yönetmen... Nasıl ve nerede tanıştıklarını hatırlamadığım bir çiftin, yıllar süren mektuplaşmasını ve platonik denebilecek ilişkileri anlatıyor. Hatta bu çift, hayatları boyunca, asla yüzyüze görüşmüyorlar. Filmin finalinde, ilk defa görüşecekleri zaman (kadın bir yönetmenden beklenen şekilde) adam ölmüş ya da intihar etmiş oluyor...

Neydi ki, bu film?
Neydi ki acaba? :lol:
Valla ben Japon filmi diye hatırlıyorum ama bi bakim... :-({|=
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...