Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...
İyi forumlar...
İyi ki Doğdun...
-
Konu yazarı - Yönetici
- Tepkiler puanı: 38
- İletişim:
İyi ki Doğdun...
Hayırlısıyla 3 yaşıma bastımsesizadam yazdı: ↑22 Nis 202518de seninmiş, iyi ki doğdun.svsknr yazdı: ↑20 Nis 2025 Yeni takvim'i vs eklerken farkettim ki, bugün @denisilin'in doğum günüymüş!![]()
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
-
Konu yazarı - Yönetici
- İletişim:
İyi ki Doğdun...
Doğum günün kutlu olsun @byKush abi!
Sahi, kaç oldun? Mesaj sayın, Dünya'da geçirdiğin yıl sayısına yaklaştı mı?
Gerçi sen artık Merkür yılına göre hesap yapıyorsundur sanırım(?)
Tamam tamam, sustum...

Tamam tamam, sustum...

İyi ki Doğdun...
Ben hesaplamayı şöyle yapıyorum;
Önce 24 saatin 8 saati uykuda geçiyor diye orayı siliyorum. Öyle yaşlılar gibi yarısı gece yarısı gündüz diye bi hesap yok, ayıptır. Sonra hafta sonu tatillerini siliyorum. Bu arada dünya milletlerinin milli ve dini bayramlarını da siliyorum, sadece bizimkileri silmek ayıp. amaaaa bazıları gibi o sonradan türetilmiş günleri saymamazlık etmiyorum; ne şimdi veteriner günü sayılmaz mı? Bi Mimarlar, bi de Sinema gününü saymıyorum.
Ona göre sen hesap et işte...
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
-
Konu yazarı - Yönetici
- İletişim:
İyi ki Doğdun...
Bu hesaba göre hala astronomik bir sayı çıkıyor sanki ama neyse...byKush yazdı: ↑04 Haz 2025Ben hesaplamayı şöyle yapıyorum;
Önce 24 saatin 8 saati uykuda geçiyor diye orayı siliyorum. Öyle yaşlılar gibi yarısı gece yarısı gündüz diye bi hesap yok, ayıptır. Sonra hafta sonu tatillerini siliyorum. Bu arada dünya milletlerinin milli ve dini bayramlarını da siliyorum, sadece bizimkileri silmek ayıp. amaaaa bazıları gibi o sonradan türetilmiş günleri saymamazlık etmiyorum; ne şimdi veteriner günü sayılmaz mı? Bi Mimarlar, bi de Sinema gününü saymıyorum.
Ona göre sen hesap et işte...

İyi ki Doğdun...
Kurcalama işte

* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
-