Bugün Hangi Filmi İzlediniz?
Potansiyeli kullanamamış bir yapım! Büyük oyuncuların bile performansı düşmüş, eski kocası sayesinde oyuncu olmuş bir kadının etkisi var gibi...
Dolce far niente…
Tarkan'ın kız versiyonu yapılmak istenmiş ama olmamış!
Dolce far niente…
Güzel kızlar, yakışıklı adamlar, mükemmel manzaralar... Ama pembe dizi kıvamında fakat imdb puanı net fake!!!
Dolce far niente…
-
- Editör
- Tepkiler puanı: 18
- Ruh Hali:
- İletişim:
Dün akşam 1992 yılında, ta Burkina Faso'da çekilmiş bir film izledim. Eskiden, internet öncesi devirlerde, mesela 90'ların sonlarında olsaydık, bu filmi izlemek istesek bile hayatta bulamazdık. Ama işte internet denen mucize en uzak ülkelerin bile sinemasını ayağımıza getirdi. Oturduğum yerden Burkina Faso sinemasını takip ediyorum, ne güzel. Eh, Burkina Fasolular o kadar uğraşmış çekmiş, bize de izlemek düşer, diyerekten oturdum izledim. Hemen uzatmadan söylüyorum, Burkina Fasolular bu işi biliyor. Eskiden Burkina Faso'yu haritadan göstersene, deseler gösteremezdim. Şimdi Burkina Faso'dan film izliyor, Burkina Faso filmlerinin altyazılarını Türkçeye çeviriyorum. Nereden nereye. Ne çok Burkina Faso dedim ya. Dilime yapıştı resmen. Hadi biraz daha diyeyim: Burkina Faso, Burkina Faso, Burkina Faso... Neyse, şimdi gelelim fasulyenin faydalarına, özellikle de kuru fasulyenin. Kuru fasulye çok faydalı bir şeydir. Faydaları saymakla bitmez. O yüzden saymaya kalkmayacağım bile.

Şol adresten indirebilirsiniz efem:
Kızımın yoğun isteğini kıramadım...
3gün 4 film...

3gün 4 film...

* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
-
Konu yazarı - Webmaster
- Tepkiler puanı: 61
- İletişim:
Cevher'in şatolusu...

Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
-