Ayvalık, Sinema ve Sanatla Dolu Bir Haftaya Hazırlanıyor

Sinema ve diğer Kültür-Sanat haberlerini bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Webmaster
Tepkiler puanı: 62
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen svsknr »

Resim

16-21 Eylül tarihleri arasında Ayvalık'ta düzenlenecek olan film festivali, 65 filmlik bir seçkinin yanı sıra çeşitli kültürel ve sanatsal etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Seyir Derneği ve Ayvalık Belediyesi'nin ortak organizasyonuyla hayata geçirilen festival programında paneller, söyleşiler, sergiler ve müzikli gösterimler yer alıyor.

Festivalin ilk söyleşisinin konuğu, oyunculuk kariyeri ve sanat üzerine bir konuşma yapacak olan Serra Yılmaz olacak. Ayrıca, yapay zekanın sanat üzerindeki etkileri, David Lynch sineması ve dünyanın sonu senaryoları gibi konuların tartışılacağı paneller de sinemaseverlerle buluşacak. Etkinlikler kapsamında sanatçı Nermin Er'in bir video yerleştirmesi de sergilenecek.

Gösterimler Ayvalık'taki çeşitli mekanlarda gerçekleştirilecek olup, ASKEV Sera’daki etkinlikler ise ücretsiz olacak.

Kaynak: https://www.beyazperde.com/haberler/fil ... 000164177/
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Kullanıcı avatarı

Commander Dragonlord
Editör
Tepkiler puanı: 19
Ruh Hali:
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Commander Dragonlord »

O hâlde Ayvalık'ta buluşalım bu yıl arkadaşlar. Zaten benim ev Ayvalık'a yakın. Birkaç gün film izler, sinemadan, hayattan falan bahsederiz. :ange:
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Webmaster
Tepkiler puanı: 62
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen svsknr »

Commander Dragonlord yazdı: 12 Eyl 2025 O hâlde Ayvalık'ta buluşalım bu yıl arkadaşlar. Zaten benim ev Ayvalık'a yakın. Birkaç gün film izler, sinemadan, hayattan falan bahsederiz. :ange:
Benim izin 22’sinde 🤦‍♂️🤷‍♂️
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...