Laurence Fishburne'den Marvel'a Çağrı: "Yeni Profesör X Ben Olmalıyım"
-
svsknr
Konu yazarı - Webmaster
- Tepkiler puanı: 72
- İletişim:

"The Matrix" serisindeki Morpheus karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Laurence Fishburne, Marvel Sinematik Evreni'nde (MCU) Profesör X rolünü oynamak istediğini açıkladı. New York Comic-Con'da katıldığı bir panelde konuşan Fishburne, Marvel'a açık bir çağrıda bulundu.
MCU'nun X-Men serisini yeniden başlatma planları devam ederken, daha önce Patrick Stewart'ın canlandırdığı Profesör Charles Xavier rolü için Laurence Fishburne de istekli olduğunu belirtti. Fishburne, "X-Men hakkında konuşulduğunu biliyorum... Laurence Fishburne'u Profesör X olarak nasıl bulursunuz?" diyerek bu role talip olduğunu dile getirdi.
Daha önce MCU'da "Ant-Man and the Wasp" filminde Dr. Bill Foster karakterini canlandıran Fishburne, "John Wick" serisinde Bowery King ve DC Evreni'nde Perry White rolleriyle de çizgi roman uyarlamalarında yer almıştı.
Panelde "Star Wars" evreni hakkında da konuşan oyuncu, bu evrene dahil olmak istemediğini belirterek, "Tüm Star Wars yapımlarını izliyorum... Star Wars'u izleyici olarak koltuğumdan takip etmek bana yetiyor. Işın kılıcına ihtiyacım yok," ifadelerini kullandı.
Marvel'ın yeni X-Men filminin yönetmenliğini Jake Schreier'ın üstleneceği biliniyor.
Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/laurence- ... rofesor-x/
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Morpheus iş avına çıkmış gibi, sürekli bir rol isteme haberleri geliyor, hayırlısı…
Dolce far niente…
-
svsknr
Konu yazarı - Webmaster
- Tepkiler puanı: 72
- İletişim:
Aynen! Morpheus, varoluşsal sancılar içinde sanırım(?)denisilin yazdı: 20 Eki 2025 Morpheus iş avına çıkmış gibi, sürekli bir rol isteme haberleri geliyor, hayırlısı…
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
-