Arnold Schwarzenegger, "Predator" Serisine Geri mi Dönüyor?
-
svsknr
Konu yazarı - Yönetmen
- Tepkiler puanı: 93
- İletişim:

"Predator" serisinin yeni filmi "Predator: Badlands"in gösterime girmesi, 1987 yapımı ilk filmin başrolü Arnold Schwarzenegger'in evrene geri dönme ihtimalini yeniden gündeme getirdi.
Yapımcı Ben Rosenblatt, verdiği bir röportajda, ünlü oyuncuyu "Dutch" rolüyle seriye döndürmenin "her zaman bir ihtimal" olduğunu ve bunun "Predator filmlerinin kutsal kâsesi" olacağını ifade etti.
Rosenblatt, Schwarzenegger ile "Predator: Badlands"in yönetmeni Dan Trachtenberg'in birkaç kez görüştüğünü doğruladı. Yapımcıya göre, Schwarzenegger serinin yeni filmlerini ("Prey" ve "Badlands") beğeniyor ve "şu ana kadar yapılan çalışmanın büyük bir hayranı". Rosenblatt, "Badlands" filmi vizyona girdikten sonra birlikte yeni bir proje yapma şansı bulabileceklerini umduğunu belirtti.
Arnold Schwarzenegger, 1987 yapımı ilk filmde, Predator'dan sağ çıkmayı başaran Alan "Dutch" Schaefer karakterine hayat vermişti. Serinin zaman çizgisinde farklı dönemleri işlemesi ("Prey"in geçmişte, "Badlands"in gelecekte geçmesi), Dutch karakterinin ileride farklı bir hikayeyle evrene dahil olabileceği ihtimalini açık tutuyor.
7 Kasım 2025'te vizyona giren "Predator: Badlands" ise, kabilesinden dışlanan genç bir Yautja'nın (Predator) Elle Fanning'in canlandırdığı bir robotla kurduğu beklenmedik dostluğu konu alıyor.
Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/arnold-sc ... eni-donus/
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Biraz acele mi etseniz? Hani doğum tarihi, yaşı falan?!
Yakışır bu arada
Yakışır bu arada
Dolce far niente…
Allah'ı varsa dönmesin... Bu yaştan sonra komik oluyor artık...
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
-