Bugün Hangi Filmi İzlediniz?

Sinemayla dolup taşan muhabbetler için bu başlığı kullanabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör
Tepkiler puanı: 339

Okunmamış mesaj gönderen denisilin »

Kanal 7 dizisi tadında, kıvamında bir film! Yani afişi olsun, konusu olsun aslında ne çıkacağı belli lakin serde Türk filmi hasreti ve hatta komik Türk filmi hasreti var, belki bir ihtimal umuyor insan... Açılıştaki kırmızı takımlı çok iyiydi, akılda kalan tek sahne diyebilirim. Ayrıca heybetli keşke biraz daha zayıf olsaydı yahu! Yavrular çok tatlıydı ama...
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Yönetmen
Tepkiler puanı: 237
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen svsknr »

160 dk'lık süresine rağmen su gibi akıyor ve bazı sahneler ne ara işlendi de geçti anlaşılmıyor. Makyaj ve ışık kullanımı da rahatsız edici derecede abartılı ama dönemin koşulları için göz ardı edilebilir. :drapeaublanc:

Puanım: 7
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör

Değişik kafa filmlerden... Net anlatım yok, işin psikolojik ve dram yönü çok fazla... Seyirciye gıdım gıdım ipucu vererek ilerliyor. Genel olarak beğendim fakat herkese hitap eden filmlerden değil! Kanserden ölen Nip/Tuck yıldızı Julian McMahon ve Nicolas Cage çok iyi oynamışlar. Etkileyici bir film!
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör

Bence en eli yüzü düzgün fantastik dörtlü ekibi ve filmi buydu! Sırf Jessica Alba'nın karakteri için bile izlenir... Ayrıca Chris Evans var, zıpır alev... İzlememiş olanlar için şiddetle tavsiye ederim.
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör

Dr.Doom! Bu filmdeki Gümüş Sörfçü bence daha karizmatik, ekibe zaten laf yok! Çok yüksek bütçeli olmasa da izlenir iki filmlik bir seri bence... Son Deadpool filminde Chris Evans'ın karakterini kullanmışlardı, Jessica Alba'yı neden hiç düşünmediler acaba? Eski tarz, aşırı uçuk efektlerin olmadığı süper kahraman filmlerinden...
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör

Hazine avı tarzında, hafif Kamçılı Adam esintileri olan, ailecek izlenir bir yapım. Nicolas Cage, Diane Kruger, Sean Bean, Jon Voight ve daha bir sürü bildik, iyi oyuncularla sağal bir kadrosu var. Daha önce de izlediğimde çok beğenmiştim. Bu tarz yapımları çok severim, benim yorumum biraz subjektif kalabilir lakin ekseriyetle beğenilir!
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör

İlk filme göre biraz zayıf kalsa da, yine izlenir bir yapım çıkmış ortaya... Diane Kruger çok başka bir aura... Ayrıca kadroya katılan Helen Mirren ve Ed Harris gibi usta oyuncular tat katmış! Yine ailecek izlenir, İyi seyirler dilerim.
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör

Kısa bir film fakat inanılmaz sıkıcı! Oyuncuların performansı çok düşük! 15 dakikada anlatılacak bir hikaye sündüre sündüre bu kadar olmuş, fakat yine de olmamış! Uzak durulması gereken kategoride der, başka filmlerde iyi seyirler dilerim.
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Yönetmen
Tepkiler puanı: 237
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen svsknr »

Dramlar beni cezbediyor :drapeaublanc:

Kaçıncıya izledim bilmiyorum ama sanırım bundan iyisi varsa o da Çekmeceler :) Siz yemeyin içmeyin film çekin kardeş! 🙏
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör

Gerilimi yüksek ama aşırı sinir bozucu bir yapım! Prisoners filmindeki benzeri konuşturma sahneleri var! Çocuğuna sahip çıkamayan bir ailenin yüzünden olanlar denebilir! Karakterlere aşırı ayar oldum izlerken, hepsine ayrı ayrı!… Muhtemelen filmin istediği de bu zaten!
Dolce far niente…