"Pokémon: Wild Card" Anime Filminden İlk Teaser Yayınlandı!

Sinema ve diğer Kültür-Sanat haberlerini bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Yönetmen
Tepkiler puanı: 403
Ruh Hali:
İletişim:

"Pokémon: Wild Card" Anime Filminden İlk Teaser Yayınlandı!

Okunmamış mesaj gönderen svsknr »

Resim

Dünyaca ünlü Pokémon evreni, popüler takas kartı oyununu (TCG) odağına alan yeni anime filmi "Pokémon: Wild Card" ile sinema salonlarına geri dönüyor. İlk tanıtım fragmanı paylaşılan yapımın 2027 yılı içerisinde vizyona girmesi planlanıyor.

Kart Oyunu Atmosferi ve Mimikyu Göründü:
Yayınlanan ilk kısa tanıtım videosunda bir takas kartı oyuncusu ile serinin 7. jenerasyon oyunlarında tanıtılan hayalet ve peri türü Pokémon Mimikyu karşımıza çıkıyor. Görünüş olarak serinin ikonik yüzü Pikachu'yu andıran Mimikyu'nun yer aldığı video, kart oyunu dinamiklerinin anime estetiğiyle harmanlandığı yüksek enerjili bir atmosfer vadediyor.

Disney+ İle Küresel Dağıtım Anlaşması ve Yeni Projeler:
Pokémon evreninin genişleme hamlesi sadece beyaz perdeyle sınırlı kalmıyor. Pokémon ve Disney+ arasında yapılan küresel dağıtım anlaşması kapsamında farklı formatlarda projeler izleyiciyle buluşacak:

Pokémon Tales: The Misadventures of Sirfetch’d & Pichu: 2027 yılında doğrudan Disney+ platformunda yayınlanacak olan stop-motion animasyon serisi.

Pokémon: Wild Card: Kart oyunu temasını sinemaya taşıyacak olan ve beyaz perdede gösterime girecek yeni anime filmi.

2027 Yılında Sinemalarda:
The Pokémon Company çatısı altında hazırlanan ve ilk tanıtımıyla kart oyunu tutkunlarını heyecanlandıran Pokémon: Wild Card, 2027 yılı içerisinde sinema salonlarında izleyicilerle buluşacak.
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...