Dizinin yaptığı etkiyi yakalaması mümkün değil tabi ama insan yine de bir beklentiye giriyor. Çok olmamış gibi…
Bugün Hangi Dizinin kaçıncı bölümünü izlediniz?
Dizinin yaptığı etkiyi yakalaması mümkün değil tabi ama insan yine de bir beklentiye giriyor. Çok olmamış gibi…
Dolce far niente…
-
svsknr
- Yönetmen
- Tepkiler puanı: 417
- Ruh Hali:
- İletişim:
İlk 2 bölüm bitti. 90'lar havasına yakın ama henüz bir Stranger Things değil.
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
N. Cage ile zamanda yolculuk! Eski Amerika'da, Spider ile gerçekçi bir dünya... İlk iki bölüm bitti, bence çok iyi olmuş. Oldukça beğendim, izlemeye devam!
Dolce far niente…
-
svsknr
- Yönetmen
- Tepkiler puanı: 417
- Ruh Hali:
- İletişim:
Sıfır heyecan, sıfır nostalji. Sonunda bitti diyelim...svsknr yazdı: 04 Haz 2026
İlk 2 bölüm bitti. 90'lar havasına yakın ama henüz bir Stranger Things değil.![]()
Puanı: 4
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Sırf yapımcılarından dolayı abartıldığını düşünüyorum!
Dolce far niente…
Başrol oyuncuların sevimli ve samimi gelmesi diziye bağladı biraz… Bir de Kral Arthur:Kılıç efsanesi filminden eksik akıllı karakterinin dedektif olması ilgimi çekti. Gerçekten yaşanmış vahşi bir olayın sonrasındaki gelişmeleri anlatan bir polisiye drama denebilir. Biraz da psikoloji barındırıyor aslında… 3 bölümlük hoş bir dizi ama asla şiddet ve çok fazla gizem yok, hayatın gerçekleri var daha ziyade…
Dolce far niente…
Zorba ve şımarık öğrencilerin düştüğü durumları görmek keyifli… Müzikleri harika, fikir gayet güzel… Son dönem mezuniyet törenlerini görünce bu tarz öğretmenler daha iyi olur gibi…
Dolce far niente…
Sam Worthington ve Milo Ventiligmia ile sağlam bir dizi kadrosu oluşturulmuş! Prison Berrak dizisinin ilk sezonları gibi gerilimi ve kovalamacası yüksek bir yapım olmuş. 8 bölüm olması cazibesini daha da artırmış ama bu konu mesela Norveç ya da Danimarka yapımı olsaydı daha sert ve etkili olurdu. Çünkü konu tam onlara göre…
Dolce far niente…
Netflixte görünce atladım hemen… Özellikle ilk sezonu efsanedir sonradan biraz bozdu ama o dönem yanlış hatırlamıyorsam senarist grevi vardı, ondan dolayı neredeyse tüm diziler biraz bozulmuştu sanki…
Dolce far niente…
-
byKush
- Yönetmen
- Tepkiler puanı: 259
- Ruh Hali:
- İletişim:
İlk bölümü seyrettim, ilginç başladı.
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
-