Reklam engelleyici tespit edildi: Web sitemiz, ziyaretçilerimize çevrimiçi reklamlar gösterilerek ayakta kalmaktadır. Lütfen web sitemizde reklam engelleyicinizi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün.
4.sezon 9.bölüm bitti. Yani ne diim; evladım nimetle oynanmaz, sapladın mızrağı öldür. Oynarsan ya ossurur ya .ıçar. Olan bizim yarım adama oldu, kraliçe zevkten 4 köşe vallahi.
Yırtar mı acaba, valla uyuyamam ben gece boyu.
Sitene Ekle
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
4. Sezonu bitirdim kazasız belasız. 5.sezonun ilk 5 bölümü de bitti Allahın izniyle. Ortalık kangölü. Ölen ölene. Şerefliler ölüyor, şerefsizler genişliyor. Sarı kız anlamsı bir evlilik kararı verdi; vazgeçer inşallah.
Bi sakinledi ortalık aslında, bence fırtına öncesi sessizlik gibi ama bilemedim.
Sitene Ekle
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
Eski dostlar yine sahne almış, çok sevindim! Asla eski sezonların tadını vermiyor fakat sevenleri için yeri başkadır her zaman... Aşırı absürt karakterler ve saçma sapan muhabbetler ile tam bir deli çukuru...
Evvelallah'ın izni ile 6.sezonu biyirip 7.sezona yelken açtım. İlk kez bir sezon sonunda ölenlere üzülmedim. 6 sezondur biri birgün Cersei'nşn yaptığına onay verip mutlu olacaksın dese gülerdim.
Bu kadının saçları kesilince bi başka oldu sanki... Ama Arya gözağrım oldu, neler yaşadı ne hallere girdi; dimdik ayakta.
7.sezon 5.bölüme dayandım. Durduramıyorum.
Sitene Ekle
8inci sezon tüm hızıyla başladı; hazırlıklar, şerefsizlikler, aşklar ölümler... 3üncü bölüm bitmedi bitmedi arkadaş; böyle mi savaş sahneleri olur?! Adrenalin tavan yaptı. 4üncü bölümde Cersei her zamanki gibi tahtı kaybetmemek için hertürlü şerefsizliği yapıyor. Şaşırdık mı? Hayır! Alışık olduğumuz tanıdık hareketler...
Bakalım devamında ne gelecek?
Sitene Ekle
Sarı kıza üzülürdüm ama kafayı sıyırmıştı. Jon başladığı yere geri döndü, kraliçe kalmadı memlekette. En ağlanası sahne bence Ejderyanın annesine üzüldüğü, "sokarım tahtınıza" dediği andı.
Şimdi sırada diğer 2 dizi var.
Sitene Ekle