Reklam engelleyici tespit edildi: Web sitemiz, ziyaretçilerimize çevrimiçi reklamlar gösterilerek ayakta kalmaktadır. Lütfen web sitemizde reklam engelleyicinizi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün.
Lost dizisine son sezonunda başlamıştım, sonra tamamını en az 4-5 kez izlemişimdir. Bazen sonradan izleyip hastası oluyor insan
Aramızda kalsın ben henüz The Sopranoz'u bile izlemedim
Breaking bad izlemedim desem
"Hadi canım!" derim Fakat, şu dizi onun çok çok ötesinde:
Öncesinde Breaking Bad izlemek zorunlu olmasa da, oradaki karakterlerin daha önce ne yaptıklarını ve nasıl bir araya geldiklerini görmek; özellikle de Jimmy'nin karakter gelişimine şahit olmak, muazzam bir deneyim! Şu ömrümde izlediğim en iyi dizi diyebilirim!
Squit Game ilk iki sezonda farklılık yaratan bir diziydi benim gözümde. 3.sezonda (ki bence bu 2. sezonun devamı aslında) dizi hızla düşüşe geçti ve anlamsız bir finalle bitti bence.
Anlaşılan o ki; film hakları Hollywood'a satıldı.
Sitene Ekle
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
Squit Game ilk iki sezonda farklılık yaratan bir diziydi benim gözümde. 3.sezonda (ki bence bu 2. sezonun devamı aslında) dizi hızla düşüşe geçti ve anlamsız bir finalle bitti bence.