Trump İstedi, Paramount Onayladı: "Bitirim İkili 4" Resmen Geliyor
-
svsknr
Konu yazarı - Yönetmen
- Tepkiler puanı: 114
- İletişim:

Jackie Chan ve Chris Tucker'ın başrollerini paylaştığı sevilen aksiyon-komedi serisi "Bitirim İkili"nin (Rush Hour) dördüncü filmi resmen kesinleşti. Paramount Pictures, Donald Trump'ın doğrudan teşviki ve baskısı sonucunda projeye yeşil ışık yaktı.
Serinin orijinal yönetmeni olan ve 2017 yılında hakkındaki cinsel taciz iddiaları nedeniyle Hollywood'da kara listeye alınan Brett Ratner, bu filmle yönetmen koltuğuna geri dönüyor. Trump'ın, Paramount'un hissedarı Larry Ellison ile kişisel olarak görüşerek projenin hayata geçirilmesi ve Ratner'ın yönetmen olarak dönmesi için ısrarcı olduğu bildirildi.
Yapılan anlaşmaya göre Paramount, filmin dağıtımını Warner Bros. Discovery adına üstlenecek ve bunun karşılığında sabit bir dağıtım ücreti alacak. Warner Bros. ise gişe gelirlerinden pay almaya devam edecek. Yapımcı Tarak Ben Ammar'ın finansman süreçlerini yürüttüğü projenin, 18 yıllık bir aradan sonra orijinal kadroyu (Jackie Chan ve Chris Tucker) yeniden bir araya getirmesi bekleniyor.
Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/bitirim-i ... esinlesti/
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Trump hayırlı bir işe vesile oldu, ilginç! Umarım Trump'ın yapacağı işten hayır mı gelir? demeyiz, izledikten sonra!... 
Dolce far niente…
-