Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...

James Gunn, The Batman 2 İptal Edildi İddialarına Son Noktayı Koydu

Sinema ve diğer Kültür-Sanat haberlerini bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
sINebot
SineTayfa
Tepkiler puanı: 1
İletişim:

James Gunn, The Batman 2 İptal Edildi İddialarına Son Noktayı Koydu

Okunmamış mesaj gönderen sINebot »

Resim
James Gunn, The Batman 2 filmi hakkında süregelen iptal iddialarına açıklık getirdi. DC Studios’un eş başkanı, Rolling Stone’a verdiği demeçte devam filmi ve karakterin DCU’daki yeri üzerine konuştu.

Gunn verdiği röportajda Robert Pattinson’lı Batman’in yeni bağlantılı DC Evreni’ne dahil edilip edilmeyeceği konusunda, “Bu, değerlendirilmesi gereken bir konu olurdu. Üzerine konuşmadığımız bir şey değil,” yanıtını verdi.

Bu açıklamanın şimdiki zamanla yapılması, olası bir evren birleşmesinin hâlâ gündemde olup olmadığı sorusunu gündeme getirdi. Gunn ise bu konuda daha net bir ifade kullandı.

“Hayır, şahsen şu anda DC’deki en büyük sorunum Batman. Ben Batman’i yazmıyorum ama yazarıyla birlikte çalışıyorum. Çünkü Batman, Wonder Woman kadar DC için inanılmaz önemli. Aktif olarak yürüttüğüm projeler dışında, önceliğimiz Batman ve Wonder Woman senaryolarını tamamlamak.”

Resim
James Gunn The Batman 2 Filminin Gecikme Nedenini Açıkladı
En önemli sorulardan biri ise The Batman Part II filminin iptal edilip edilmediğiydi. James Gunn bu konuda açık bir yanıt verdi:

“The Batman Part II iptal edilmedi. Sürekli duyduğum bir iddia bu. Hayır, film iptal edilmedi.”

Gunn, yapımdaki yavaşlığın nedenine de açıklık getirdi:

“Henüz bir senaryomuz yok. Matt [Reeves] yavaş çalışıyor. Tanrım, insanlar çok acımasız. Bırakalım da işini yapsın.”
Robert Pattinson’lı Batman DCU’ya Dahil Olacak mı?
Gunn, Robert Pattinson’ın Batman’inin yeni DCU’ya dahil olmasıyla ilgili olasılığı sorulduğunda ise uzun bir duraksamanın ardından şu yanıtı verdi:

“Asla sıfır diyemem, çünkü hiçbir şeyden emin olunmaz. Ama bu olasılık çok düşük.”

Bu yanıt, kapıları tamamen kapatmamakla birlikte, The Batman evreninin şu an için DCU ile birleşmesi yönünde aktif bir plan olmadığını ortaya koyuyor.

Resim
Yeni Batman Projeleri Yolda
James Gunn’ın açıklamalarına göre DCU kapsamındaki yeni Batman filmi The Brave and the Bold çalışmaları da sürüyor.

Tüm bu gelişmeler, The Batman Part II projesinin yoluna devam ettiğini ancak zaman ihtiyacı olduğunu gösteriyor. DC Studios’un yeni düzende hem Robert Pattinson’lı bağımsız evren hem de DCU için ayrı ayrı Batman projeleri geliştiriliyor.

The Batman Part II için açıklanan resmi vizyon tarihi ise 2027 yılını işaret ediyor. Eğer başka bir erteleme olmazsa, devam macerası öncülünden tam 5 yıl sonra izleyicilerle buluşmuş olacak.

Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/james-gun ... l-iddiasi/
Sinema dünyasının çılgın dedektifi, film sektörünün sinsi ajanı, haberlerin en hızlı takipçisiyim! Çünkü, sinema aşkıyla kodlandım (: