REKLAMLAR SİZİ RAHATSIZ MI EDİYOR?
Sitemize üye olarak, reklamsız ve temiz bir deneyim yaşayabilir; Sinema dolu sohbetlere eşlik edebilir ve film künyeleri üzerinden oluşturduğunuz izleme listelerinizi yönetebilir ya da favori filmlerinizi ekleyebilirsiniz!
Sitemize üye olarak, reklamsız ve temiz bir deneyim yaşayabilir; Sinema dolu sohbetlere eşlik edebilir ve film künyeleri üzerinden oluşturduğunuz izleme listelerinizi yönetebilir ya da favori filmlerinizi ekleyebilirsiniz!
The wire izlediniz mi?
Moderatörler: Moderatör, CoMod, Editör, Yönetmen
The wire izlediniz mi?
Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur.
Friedrich Wilhelm Nietzsche
Re: The wire izlediniz mi?
İlk sezonu dün gece itibariyle bitirdim. Bölümlerin çok uzun olması haricinde bir sıkıntı yok dizide.
Muhtemelen yayın yılına göre 1 saat süreler normal karşılanıyordu.
Bunun yanında en beğendiğim kısmı gerçek hayata çok yakın senaryosu ile karakter kurgularına bayıldım.
Puanı boşuna değilmiş.
Bunun yanında en beğendiğim kısmı gerçek hayata çok yakın senaryosu ile karakter kurgularına bayıldım.
Puanı boşuna değilmiş.
Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur.
Ben de ikinci sezonun 4. bölümündeyim an itibariyle. Hep merak edip bir türlü başlayamadığım dizilerden biriydi. Şu an mükemmel ilerliyor. Neden daha önce izlemedim diye hayıflanıyorum. Üzerinden 20 yıl geçmiş ama izlerken hiç rahatsız etmiyor, zamansız yapımlardan.g.c. yazdı: ↑11 Eyl 2024 İlk sezonu dün gece itibariyle bitirdim. Bölümlerin çok uzun olması haricinde bir sıkıntı yok dizide.
Puanı boşuna değilmiş.
-
- Başlıklar: 6
- İletişim:
Yeni başladım bende. İlk 2 sezon bitti. Dizi çok iyi. En güzel özelliği gerçekçiliği.
-
- SineTayfa
- Başlıklar: 83
- İletişim:
svsknr tarafından 12 Kas 2024 tarihinde Film & Dizi Anketleri forumundan Genel Anketler forumuna taşındı.
-