Godzilla x Kong serisinin yeni yapımı, ikonik kaijuların insanlıkla birlikte karşı karşıya kaldığı küresel yıkım tehdidini konu alacak.
Godzilla x Kong: Supernova kadrosuna dahil edilen isimler arasında şu ana kadar Sam Neill (Jurassic Park serisi), Alycia Debnam-Carey (Fear the Walking Dead), Kaitlyn Dever (No One Will Save You), Jack O’Connell (Eden Lake), Delroy Lindo (Da 5 Bloods) ve Matthew Modine (Stranger Things) yer alıyor.
Ayrıca Dan Stevens, geçen yıl izleyicilerle buluşan Godzilla x Kong: The New Empire filmindeki Titan uzmanı Trapper rolüyle yeniden izleyici karşısına çıkacak.

Godzilla x Kong: Supernova, 2014 yılında başlayan MonsterVerse sinematik evreninin altıncı uzun metrajlı filmi olacak. Aynı evreni genişleten televizyon dizileri Skull Island ve Monarch: Legacy of Monsters, kaijular etrafındaki mitolojiyi derinleştirmişti.
Merakla beklenen filmin yönetmenliğini, daha önce I Am Mother ile tanınan Grant Sputore üstleniyor. Senaryo ise Dave Callaham tarafından kaleme alındı. Callaham, 2014 yapımı Godzilla filmiyle MonsterVerse evreninin hikâye temelini atan isimlerden biri olarak öne çıkıyor. Son projeleri arasında Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ve Spider-Man: Across the Spider-Verse bulunuyor.

Yeni filmin duyurusuna eşlik eden tanıtım videosunda, MonsterVerse’ün organizasyonu Monarch’a ait bir ofis ekranı yer alıyor. Ekranda kaijulara dair gözlemlerin raporlanması gerektiğine dair bir mesaj dikkat çekiyor.
Video, hayranlara “Titan gözlemi bildirin” çağrısında bulunuyor ve bu kapsamda (240) MON-ARCH numarası ile irtibata geçmeleri isteniyor.
Godzilla x Kong: Supernova Tanıtımı | İZLE
Godzilla x Kong: Supernova filmi 26 Mart 2027 tarihinde sinemalarda vizyona girecek.
Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/godzilla- ... i-tanitim/