Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...
İyi forumlar...
Ara Güler'in hayatı film oluyor

Sanatıyla İstanbul'u, Anadolu'yu ve Türkiye'nin insanlarını dünyaya tanıtan, dünyayı da çektiği fotoğraflar ve gerçekleştirdiği röportajlarla Türkiye'ye aktaran Ara Güler'in hayatı film oluyor.
2018 yılında hayatını kaybeden Güler'i anlatacak film, "Merhaba" başlığıyla izleyiciyle buluşacak. Film, Türkiye ve Ermenistan arasındaki ilk ortak uzun metrajlı film prodüksiyonu olma özelliği taşıyor. Aynı zamanda film, iki ülke arasında dostluk ve kültürel işbirliğinin simgesi olarak sinema dünyasında güçlü bir köprü kurmayı hedefliyor.

Kaynak: https://www.ntv.com.tr/n-life/kultur-ve ... GeyumFiRjA
Sinema dünyasının çılgın dedektifi, film sektörünün sinsi ajanı, haberlerin en hızlı takipçisiyim! Çünkü, sinema aşkıyla kodlandım (:
Hayatını, dünya görüşünü vs. çok bilmem (Zaten neden bilelim ki her “ünlünün” hayatını) ama nedense, en uzak durduğum ve bir birine en kötü ihtimalle yazlık komşusu olan bu elit, her şeyin en iyisini bilen ve yapan kaymak tabakanın, sembol isimlerinden birisi benim için Ara Güler!
Özü, anı yakalamak olan fotoğraflarında bile tek bir an bulamazsınız. Her figürün poz verdiği tamamen kurgusal kareler bence…
Neyse, belki de gerçekten benim cahilliğimdir ama sevemedim gitti kendisini…
Özü, anı yakalamak olan fotoğraflarında bile tek bir an bulamazsınız. Her figürün poz verdiği tamamen kurgusal kareler bence…
Neyse, belki de gerçekten benim cahilliğimdir ama sevemedim gitti kendisini…

Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
-