Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...

Austin Butler, Matt Smith ve Zoë Kravitz’li Caught Stealing’den İlk Fragman

Sinema ve diğer Kültür-Sanat haberlerini bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
sINebot
SineTayfa
Tepkiler puanı: 1
İletişim:

Austin Butler, Matt Smith ve Zoë Kravitz’li Caught Stealing’den İlk Fragman

Okunmamış mesaj gönderen sINebot »

Resim
Darren Aronofsky yönetmenliğindeki Caught Stealing filminden ilk fragman paylaşıldı. Yapımın yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda Austin Butler, Matt Smith, Zoë Kravitz ve Bad Bunny gibi yıldızlar yer alıyor.

Film, 1990’ların New York’unda geçiyor ve eski bir beyzbol yıldızı olan Hank Thompson’ın (Austin Butler) hikâyesini anlatıyor. Thompson profesyonel kariyerini sonlandıran bir sakatlığın ardından bir barda çalışarak hayatını sürdürürken, beklenmedik olaylar sonucu şehrin suç dünyasının içine sürükleniyor.

Resmi açıklamada yer alan bilgilerde yapım şu şekilde tanıtılıyor:

“Hank Thompson lisede beyzbol fenomeniydi ve artık oynayamıyor, ancak diğer her şey yolunda gidiyor. Harika bir kız arkadaşı var, New York’ta bir barda çalışıyor ve favori takımı şampiyonluk için sürpriz bir çıkış yakalıyor.”

Filmin hikâyesinde, Hank’in Britanyalı punk-rock’çı komşusu Russ’ın (Matt Smith) kedisine bakma ricasını kabul etmesiyle olaylar başlıyor. Thompson komşusuyla karıştırıldığı için dairesinin önünde saldırıya uğruyor ve kendini mafya üyelerinin hedefinde buluyor.

Resim
Caught Stealing’in Perde Arkasında Kimler Yer Alıyor?
Charlie Huston’ın 2004 yılında yayımlanan aynı adlı romanından uyarlanan filmin senaryosunu da yine Huston kaleme aldı. Darren Aronofsky daha önce yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Eski dostlarım Sony Pictures ile Charlie’nin adrenalin dolu bu heyecan verici yolculuğunu hayata geçirmek için bir araya gelmekten heyecan duyuyorum. Austin ve New York’lu sinemacılardan oluşan ailemle çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyorum.”

Filmin kadrosunda ayrıca Regina King, Vincent D’Onofrio, Action Bronson, Liev Schreiber ve Griffin Dunne gibi başarılı isimler yer alıyor. The Whale (2022), Mother! (2017), Black Swan (2010) ve Requiem for a Dream (2000) gibi filmlerin yönetmeni Aronofsky’nin yeni projesi, görsel anlatım açısından da dikkat çekiyor.

Resim

Butler son olarak Masters of the Air dizisi ve iki Oscar ödüllü Dune: Part Two filminde rol almıştı. Kravitz ise yakın zamanda Blink Twice filminin yönetmenliğini üstlenmişti.

İlk bakış görüntüleri geçen ay yayınlanan Caught Stealing, 29 Ağustos 2025’te sinemalarda izleyiciyle buluşacak.
İşte Caught Stealing (Suçüstü) Filminden İlk Fragman | Türkçe Altyazılı İZLE

Film için yayınlanan ilk fragmanı nasıl buldunuz?

Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/caught-st ... k-fragman/
Sinema dünyasının çılgın dedektifi, film sektörünün sinsi ajanı, haberlerin en hızlı takipçisiyim! Çünkü, sinema aşkıyla kodlandım (: