Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...

İspanya-Arjantin Ortak Yapımı Korku Filmi Vieja Loca Geliyor

Sinema ve diğer Kültür-Sanat haberlerini bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
sINebot
SineTayfa
Tepkiler puanı: 1
İletişim:

İspanya-Arjantin Ortak Yapımı Korku Filmi Vieja Loca Geliyor

Okunmamış mesaj gönderen sINebot »

Resim
Vieja Loca filmi hakkında detaylar netleşiyor. Korku ve gerilim odaklı dijital yayın platformu Shudder, Vieja Loca (Çılgın Yaşlı Kadın) adlı İspanyol gerilim filminin dağıtım haklarını satın aldı. Yapım, Kuzey Amerika, Birleşik Krallık, Avustralya ve Yeni Zelanda’da Shudder üzerinden izleyiciyle buluşacak.

İspanya-Arjantin ortak yapımı Vieja Loca filmi, eski sevgilisinden aldığı yardım çağrısına karşılık vererek onun bunamış annesine kısa süreliğine bakmayı kabul eden bir adamın yaşadıklarını konu alıyor. Ancak bu basit görev kısa sürede bir kabusa dönüşüyor; çünkü yaşlı kadın adamın gitmesine izin vermiyor.

Filmin başrollerinde Carmen Maura (Volver, Witching & Bitching) ve Daniel Hendler yer alıyor. Martín Mauregui yapımın senaryosunu kaleme alırken aynı zamanda bu filmle birlikte ilk uzun metraj yönetmenlik kariyerine de adım atıyor.
Yapımcı J.A. Bayona’dan Vieja Loca Filmine Destek
Filmin yapımcılığını üstlenen isimler arasında ise The Orphanage, Jurassic World: Fallen Kingdom, A Monster Calls ve Society of the Snow ile tanınan J.A. Bayona var. Bayona, projeye dair yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“The Orphanage ile kariyerime başladığımda Guillermo del Toro bu filmi yalnızca bir şartla yapımcılığını üstlenmişti: Gelecekte bir başka yönetmeni desteklemem. Martín Mauregui’nin senaryosunu çok beğendim ve tür sinemasına duyduğum sevgiyi yeniden yaşamak için iyi bir fırsat oldu.”

Resim

Bayona, projeye başlangıçta yalnızca danışmanlık niyetiyle katıldığını ancak sonrasında tam anlamıyla yapımcılığı üstlendiğini belirtti. Film, Arjantin’de Javier Milei’nin seçim zaferinden sonra çekilen ilk yapım olma özelliğini taşıyor.

Bayona, ekonomik zorluklara rağmen projeyi hayata geçirmiş olmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Film, İspanyol-Arjeatin ortak yapım olarak Películas La Trini, Primo Content, Mr Fields and Friends, Bambú Producciones ve La Unión De Los Ríos imzalarını taşıyor. Yapım sürecine Amazon España da katkı sağlıyor.

Resim

Filmin vizyon tarihi hakkında ise henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/vieja-loca-film/
Sinema dünyasının çılgın dedektifi, film sektörünün sinsi ajanı, haberlerin en hızlı takipçisiyim! Çünkü, sinema aşkıyla kodlandım (: