Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...
İyi forumlar...
Harry Potter Yıldızından Hayranları Üzen Açıklama: Fazla Ömrüm Kalmadı
Harry Potter Yıldızından Hayranları Üzen Açıklama: Fazla Ömrüm Kalmadı

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’nda bitki bilim profesörü ve Hufflepuff binasının başkanı Pomona Sprout rolü ile hatırlanan İngiliz oyuncu Miriam Margolyes, geçirdiği kalp ameliyatı sonrasında sağlık durumu ve gelecek endişeleri hakkında açıklamalarda bulundu.
84 yaşındaki deneyimli oyuncu, The Times gazetesine verdiği röportajda, “Uzun bir ömrüm kalmadığını biliyorum. Muhtemelen beş ya da altı yıl içinde öleceğim, belki daha bile önce. Oyunculuğu geride bırakmak fikrinden nefret ediyorum,” ifadelerini kullandı.
Harry Potter Yıldızı Miriam Margolyes, Zorlu Bir Kalp Ameliyatı Geçirdi
Miriam Margolyes, 2023 yılında açık kalp ameliyatı yerine daha az invaziv bir yöntemle aort kapakçığının değiştirildiğini belirtti.
Table Manners podcast’ine konuk olan oyuncu, “Şu an bir inek kalbim var,” diyerek esprili bir dille durumu açıkladı.

“Elbette tüm kalp değil. Aort kapakçığım, bir ineğin kalp kapakçığı ile değiştirildi. Bu operasyonun ne kadar yaygın olduğunu bilmiyorum ama açık kalp ameliyatından çok daha az zorlayıcı,” dedi.
Margolyes Yürümekte Güçlük Çekiyor
Margolyes, yaşadığı fiziksel sıkıntıları da açıklıkla paylaştı. Daha önce Closer dergisine yaptığı bir açıklamada, “Yürümekte zorlanıyorum ve resmi olarak engelliyim. Baston, yürüteç ve yeni aldığım hareket scooter’ını kullanıyorum. Gerçekten can sıkıcı ama scooter çok eğlenceli,” dedi.
Oyuncu, yaşadığı bel stenozu, artrit ve romatizma gibi rahatsızlıklar nedeniyle ağrı içinde olduğunu ve bu nedenle Edinburgh Fringe gibi sahne performanslarına devam etmesinin zorlaştığını belirtti.

Metro’ya verdiği demeçte, “Sık sık ağrı yaşıyorum… Bedensel koşullar hayatı zorlaştırıyor, bu yüzden tekrar sahneye çıkmam muhtemel gözükmüyor. Ama seyirciyle bağ kurmayı ve Dickens sevgimi paylaşmayı çok seviyorum,” dedi.
Geleceğe Yönelik Kaygı Yaşıyor
Miriam Margolyes, Radio Times‚’a verdiği röportajda ise ilerleyen dönemlerde ihtiyaç duyabileceği bakım hizmetlerinin maliyeti konusunda endişelerini dile getirdi.
Loose Women programında yaptığı başka bir açıklamada finansal motivasyonlarını açıklamaktan çekinmeyen Miriam, “Bir gün bakıcılara ihtiyacım olacak. Rahat etmek istiyorum ve onların ücretlerinin düzgün bir şekilde ödenmesini istiyorum. Çalışmamın nedeni para kazanmak istemem ve bunun için bana ödeme yapmaları,” ifadelerini kullandı.

Miriam Margolyes, Harry Potter serisinin yanı sıra The Age of Innocence, Romeo + Juliet ve Call the Midwife gibi çeşitli film ve dizilerde rol aldı. Ayrıca The Importance of Being Earnest ve The Vagina Monologues gibi önemli tiyatro yapımlarında da sahne aldı. Usta aktris uzun soluklu kariyeri boyunca hem perde hem de sahne performanslarıyla dikkat çekti.
Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/miriam-ma ... a-konustu/
Sinema dünyasının çılgın dedektifi, film sektörünün sinsi ajanı, haberlerin en hızlı takipçisiyim! Çünkü, sinema aşkıyla kodlandım (:
-