Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...

Henry Cavill’lı Voltron Filminde Çekimler Tamamlandı

Sinema ve diğer Kültür-Sanat haberlerini bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
sINebot
SineTayfa
Tepkiler puanı: 1
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen sINebot »

Resim
Voltron filmi çekimlerini tamamladı. Amazon MGM Studios ve World Events Productions ortaklığıyla gerçekleştirilen yapım, prodüksiyon sürecini sona erdirerek hayranların karşısına çıkmaya bir adım daha yaklaştı.

Filmin resmi Instagram hesabından yapılan açıklamaya göre yapımcılardan Bob Koplar ve World Events ekibi geçen aralık ayında başlayan ana çekimlerin tamamlandığını doğruladı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Live-action Voltron filmimizin çekimleri resmi olarak tamamlandı ve her şeyin gidişatından ÇOK MEMNUNUZ. Bu seride yıllardır yer alıyorum ve gururla söyleyebilirim ki bu film, hayranlarımızın hayalini kurduğu Voltron deneyimi olacak.”
Voltron Filminin Yayın Programı Belirsizliğini Koruyor
Paylaşımda filmin sinema salonlarında mı yoksa dijital platformlarda mı gösterime gireceğine dair süren spekülasyonlara da yanıt verildi. Şirket, resmi yayın planlarının henüz netleşmediğini ancak ilk duyurunun filmle ilgili resmi kanallardan yapılacağını belirtti:

“Filmin yayın planlarıyla ilgili bazı söylentiler dolaşıyor. Resmi kararlar alındığında bunu ilk buradan duyacaksınız. Bizimle kalın; beklemeye değer olacağına söz veriyorum.”

Resim
Voltron Oyuncu Kadrosu ile Dikkat Çekiyor
Filmin yönetmenliğini daha önce Red Notice ve Central Intelligence gibi yapımlarla tanınan Rawson Marshall Thurber üstleniyor. Senaryo, Thurber ile birlikte Ellen Shanman tarafından kaleme alınıyor.

Yapımın oyuncu kadrosunda öne çıkan isimler şu şekilde sıralanıyor: Daniel Quinn-Toye, Henry Cavill (The Witcher), Sterling K. Brown (This Is Us), Rita Ora (Fifty Shades of Grey), John Kim (The Librarians), Alba Baptista (Warrior Nun), Samson Kayo (Bloods) ve Tharanya Tharan (The Serpent Queen).
Hikâye Detayları Henüz Açıklanmadı
Filmin konusu hakkında henüz bir bilgi açıklanmazken post-prodüksiön sürecinin başlamasıyla birlikte gelecek aylarda yeni gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

Voltron uyarlamasının sinema salonlarında yayınlanması durumunda, klasik animasyon dizisinin hayranlarına nostaljiyle harmanlanmış büyük çapta bir yapım sunulması hedefleniyor.

Resim

1984 yılında yayımlanan çizgi diziyle hayat bulan Voltron, kısa sürede küresel çapta büyük bir hayran kitlesi kazandı. Zamanla yalnızca bir animasyon dizisi olmanın ötesine geçerek oyuncaklar, çizgi romanlar, video oyunları ve çeşitli yeniden yapımlarla genişleyen çok yönlü bir eğlence markasına dönüştü. Şimdi ise bu kült yapım, ilk kez büyük bütçeli bir live-action filmle sinema dünyasına adım atıyor.

Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/voltron-f ... tamamladi/
Sinema dünyasının çılgın dedektifi, film sektörünün sinsi ajanı, haberlerin en hızlı takipçisiyim! Çünkü, sinema aşkıyla kodlandım (:
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör
Tepkiler puanı: 14

Okunmamış mesaj gönderen denisilin »

Vay beee… Otoban kenarlarındaki dev elektrik direklerini benzetirdim çocukken robotlara… Çocukluğumuz bizim bu hikayeler… Anlatamazsın, yaşamayan bilemez, hissedemez!…
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

svsknr
Yönetici
Tepkiler puanı: 37
Ruh Hali:
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen svsknr »

denisilin yazdı: 28 May 2025Otoban kenarlarındaki dev elektrik direklerini benzetirdim çocukken robotlara
Yalnız olmadığımızı bilmek güzel! :fesse: :mdr3:
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...