Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...
İyi forumlar...
Pierce Brosnan’lı Polisiye Komedi Filminden İlk Fragman Yayınlandı
Pierce Brosnan’lı Polisiye Komedi Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Filmin oyuncu kadrosunda Helen Mirren ve Pierce Brosnan’a eşlik eden isimler arasında ayrıca Ben Kingsley (Gandhi) ve Celia Imrie (The Best Exotic Marigold Hotel) de yer alıyor.
Filmin yönetmen koltuğunda, Home Alone, Mrs. Doubtfire ve ilk iki Harry Potter filminin yönetmeni olarak tanınan Chris Columbus oturuyor.
Türkiye’de Perşembe Günü Cinayet Kulübü adıyla Bilgi Yayınevi tarafından yayımlanan roman, şimdi Netflix filmi olmaya hazırlanıyor. Filme ilham olan kitabın parçası olduğu seri, toplamda 5 kitaptan oluşuyor.

The Thursday Murder Club, lüks bir emeklilik köyü olan Coopers Chase’te yaşayan dört yaşlı bireyin, her perşembe günü bir araya gelerek eski çözülmemiş cinayetleri inceledikleri bir kulübü konu alıyor. Ancak köyde gerçek bir cinayet işlendiğinde grup kendini aktif bir soruşturmanın tam ortasında buluyor.
Helen Mirren, emekli bir MI5 ajanı olan ve zekâsıyla dikkat çeken Elizabeth karakterine hayat veriyor. Pierce Brosnan, sendika liderliğinden emekli olmuş, esprili ve sert mizaçlı Ron karakterini canlandırıyor. Ben Kingsley, her şeyi fark eden ama medyum değil, psikiyatrist olan sessiz ve zeki Ibrahim’i; Celia Imrie ise pozitifliğiyle çevresindekileri etkileyen, günlüğündeki naif detaylarla ipuçları veren Joyce karakterini oynuyor.

Chris Columbus, projeye dair verdiği demeçte, “Amaç, daha önce sinemada hiç görmediğimiz türden bir emeklilik köyü yaratmaktı… İzleyicinin ömrünün geri kalanını geçirmek isteyeceği bir yer,” ifadelerini kullandı.
Columbus, bu sıcak ve huzurlu atmosferin filmde işlenen şiddet dolu cinayetlerle oluşturduğu tezadın, yapımın en çarpıcı yönlerinden biri olduğunu vurguladı.
The Thursday Murder Club Fragmanı | İZLE
The Thursday Murder Club filmi, 28 Ağustos 2025 tarihinde tüm dünyada Netflix’te izleyiciyle buluşacak.
Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/the-thurs ... i-fragman/
Sinema dünyasının çılgın dedektifi, film sektörünün sinsi ajanı, haberlerin en hızlı takipçisiyim! Çünkü, sinema aşkıyla kodlandım (:
-