Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...

Guillermo del Toro’nun Yıldızlarla Dolu Frankenstein Filminden İlk Fragman

Sinema ve diğer Kültür-Sanat haberlerini bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
sINebot
SineTayfa
Tepkiler puanı: 1
İletişim:

Guillermo del Toro’nun Yıldızlarla Dolu Frankenstein Filminden İlk Fragman

Okunmamış mesaj gönderen sINebot »

Resim
Frankenstein filmi için bekleyiş gelecek sonbahar sona erecek. Hayranların uzun zamandır beklediği Guillermo del Toro uyarlamasından ilk fragman paylaşıldı.

Netflix, 2025 Tudum etkinliği kapsamında Oscar ödüllü yönetmen Guillermo del Toro’nun yeni filmi Frankenstein’dan ilk görüntüleri yayınladı. Del Toro’nun klasik esere getirdiği yeni yorum, Kasım 2025’te Netflix’te izleyiciyle buluşacak.

Yapımdan yayınlanan fragman, tıpkı Mary Shelley’nin klasik romanında olduğu gibi kutup bölgesinde mahsur kalan bir gemi mürettebatıyla karşılaşan Dr. Victor Frankenstein’ın hikâyesiyle başlıyor.

Karaktere, Moon Knight dizisinden tanınan Oscar Isaac hayat veriyor. Dr. Frankenstein, “Hayat yaratmak isterken ölüm yarattım,” diyerek, ölü bedenlerden oluşturduğu yaratığın kendi yaşamını nasıl altüst ettiğini anlatıyor.

Resim
Guillermo del Toro’nun Frankenstein Filmi Oyuncu Kadrosu ile Dikkat Çekiyor
Frankenstein film uyarlamasında Oscar Isaac’e Mia Goth Elizabeth, Ralph Ineson Profesör Krempe, Christoph Waltz Harlander, Burn Gorman Fritz, David Bradley Kör Adam, Lars Mikkelsen Kaptan Anderson ve Charles Dance ise henüz açıklanmayan bir rolle eşlik ediyor.

Yapımdan yayınlanan ilk fragmanda Canavar karakteri henüz gösterilmese de, bu rolü Euphoria dizisindeki performansıyla hatırlanan Jacob Elordi’nin üstlendiği biliniyor.

Resim
Guillermo del Toro’dan Kişisel Bir Yorum
Mary Shelley’nin klasik korku romanını sinemaya uyarlamak, Guillermo del Toro için uzun süredir kişisel bir tutku projesiydi. Ancak yönetmen, bu yapımın bir korku filmi olmadığını belirtiyor:

“Bu benim için duygusal bir hikâye. Bir baba olmak, bir evlat olmak hakkında bir soru soruyorum… Korku filmi yapmıyorum. Amacım bu değil.”

Başlangıçta canavarı Andrew Garfield’ın oynaması planlanlansa da oyuncunun projeden ayrılmasıyla bu rol Jacob Elordi’ye devredildi.
Frankenstein Film Fragmanı | İZLE

Filmin senaryosu ve yönetmenliği Guillermo del Toro tarafından üstlenilirken, yapımın müzikleri Alexandre Desplat imzasını taşıyor. Projenin yapımcılığını ise del Toro ile birlikte daha önce Pinocchio ve The Strain projelerinde çalıştığı Gary Ungar üstleniyor. Çekimler, 2024 yılında Toronto’da gerçekleştirildi.

Frankenstein, Kasım 2025’te doğrudan Netflix üzerinden izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Guillermo del Toro’nun yeni filminden beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi yorumlarda veya Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından son gelişmeler için

Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/frankenst ... toro-film/
Sinema dünyasının çılgın dedektifi, film sektörünün sinsi ajanı, haberlerin en hızlı takipçisiyim! Çünkü, sinema aşkıyla kodlandım (: