Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...

Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery Filminde Tarih Belli Oldu – İşte İlk Fragman

Sinema ve diğer Kültür-Sanat haberlerini bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
sINebot
SineTayfa
Tepkiler puanı: 1
İletişim:

Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery Filminde Tarih Belli Oldu – İşte İlk Fragman

Okunmamış mesaj gönderen sINebot »

Resim
Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery filmi bu kış izleyicilerle buluşacak. Netflix, Rian Johnson imzalı yeni Bıçaklar Çekildi yapımında yayın tarihini fragman eşliğinde paylaştı.

Platformun Tudum etkinliği kapsamında paylaşılan fragman, dedektif Benoit Blanc karakterinin yeni bir gizemi çözmek üzere geri döndüğünü gözler önüne serdi. Blanc karakterine bir kez daha Daniel Craig hayat veriyor. Craig, serinin üç filminde de yer alan tek oyuncu olma özelliğini sürdürüyor.

İlk filmi 2019 yılında sinemalarda gösterime giren Knives Out, büyük ilgi görmesinin ardından Netflix tarafından satın alındı. Seri, ikinci film Glass Onion ile yoluna dijital platformda devam etti ve şimdi üçüncü yapım Wake Up Dead Man ile genişleyen evrenini sürdürüyor.
Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery Yayın Tarihi Açıklaması
Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery filmi, 12 Aralık 2025 tarihinde Netflix’te izleyiciyle buluşacak. Yapımın, prömiyerden bir hafta önce sınırlı sayıda sinema salonunda gösterime girmesi planlansa da, Daniel Craig’in geniş çaplı sinema gösterimi yönündeki isteği gerçekleşmedi.

Resim

Wake Up Dead Man, Rian Johnson’ın Knives Out evrenindeki üçüncü yönetmenlik ve senaristlik deneyimi olacak. Ancak Johnson hâlâ en çok, Daisy Ridley ve John Boyega’lı Star Wars devam üçlemesinin ikinci filmi olan The Last Jedi ile tanınıyor.

Johnson, son dönemde tanıtımını yaptığı Poker Face dizisinin ikinci sezonu tanıtımları sırasında verdiği bir röportajda, Star Wars evrenine dönmeye açık olduğunu ifade etti ve hikâyesini tamamlamak için fırsat bulması hâlinde “en mutlu kişi” olacağını belirtti.

Johnson, Breaking Bad dizisinde de üç bölüm yönetmiş; Poker Face dizisinde ise Natasha Lyonne ve Ti West ile yönetmenliği paylaşmıştı.
Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery Filmi ile Gizem Devam Ediyor
Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery filmi, usta dedektif Benoit Blanc’ın yeni bir cinayet vakasını çözmek üzere adım adım ilerlediği karmaşık ve tehlikeli bir gizemi konu alıyor.

Resim

Wake Up Dead Man’de Daniel Craig’e pek çok yeni isim eşlik edecek. Challengers filmiyle tanınan Josh O’Connor, Marvel yapımlarından bilinen Jeremy Renner, Josh Brolin ve Thomas Haden Church ile birlikte filmde rol alacak.

Kadroda ayrıca Cailee Spaeny (Alien: Romulus, Civil War), Andrew Scott, Mila Kunis, Glenn Close ve Kerry Washington gibi isimler de yer alıyor.
Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery Fragmanı | İZLE

Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/wake-up-d ... ery-tarih/
Sinema dünyasının çılgın dedektifi, film sektörünün sinsi ajanı, haberlerin en hızlı takipçisiyim! Çünkü, sinema aşkıyla kodlandım (: