Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...

Dark Yıldızı, Ayça Ayşin Turan ile Türk Filminde Başrolleri Paylaşacak

Sinema ve diğer Kültür-Sanat haberlerini bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
sINebot
SineTayfa
Tepkiler puanı: 1
İletişim:

Dark Yıldızı, Ayça Ayşin Turan ile Türk Filminde Başrolleri Paylaşacak

Okunmamış mesaj gönderen sINebot »

Resim
Louis Hofmann, uluslararası kadrosu ile dikkat çekmeyi planlayan Türk filmi Al Beni Baba’nın kadrosuna katılmak üzere. Dark dizisindeki performansı ile hafızalarda yer edinen aktöre yeni projesinde Ayça Ayşin Turan’ın eşlik etmesi planlanıyor.

Netflix’in popüler bilimkurgu dizisi Dark’ta canlandırdığı Janos Kahnwald rolü ile hafızalarda kazınan; aynı zamanda Land of Mine, Red Sparrow ve Center of My World ile tanınan Alman oyuncu Louis Hofmann, Türk yapımı bir filmin başrolünde yer almaya hazırlanıyor.

Al Beni Baba, Nazlı adında genç bir kadının yaşadıklarını konu alıyor. Hakan: Muhafız, Ada Masalı ve Arıza gibi yapımlarla tanınan Ayça Ayşin Turan, yapımda Alman Stefan’a âşık olduktan sonra terör örgütünün eline düşen Nazlı karakterine hayat verecek.

Filmde Nazlı’nın annesi ve babası rollerinde Ayça Bingöl (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) ve Erkan Petekkaya (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) yer alacak.
Louis Hofmann, Al Beni Baba Filminde Stefan Karakterine Aday
Stefan karakteri için ise Louis Hofmann ile görüşmeler tamamlanma noktasına ulaşmak üzere. Hofmann, özellikle Netflix’in Alman yapımı dizisi Dark’ta canlandırdığı Jonas karakteriyle uluslararası tanınırlık kazanmıştı.

Resim

Hofmann son olarak geçen yıl izleyicilerle buluşan Lilies Not for Me’de rol almıştı.

Al Beni Baba’nın senaryosu Sinem Uslu ve Mustafa Uslu tarafından kaleme alınırken yapımın yönetmen koltuğunda Ahmet Topuz oturacak. Projenin yapımcılığını ise Kemalhan Balçık adına KEM Yapım üstleniyor.
Oyuncu Kadrosunda Öne Çıkan İsimler
Al Beni Baba için teklif götürülen diğer oyuncular arasında Rüzgâr Aksoy, Mehmet Özgür, Murat Serezli, Bahtiyar Engin, Macit Koper, Burç Kümbertlioğlu ve News of the World filminde Tom Hanks ile birlikte rol alan Helena Zengel bulunuyor.

Filmin çekimlerinin temmuz ayında başlaması planlanıyor. Yapımın bazı sahneleri Almanya’da, diğer bölümleri ise Türkiye’nin Çorum kentinde çekilecek. Dekor ve set hazırlıkları hâlâ devam ediyor.

Resim

Al Beni Baba, hem yerel hem de uluslararası oyuncu kadrosuyla dikkat çekerken Louis Hofmann’ın olası katılımının projeye uluslararası bir boyut kazandırması bekleniyor.

Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/louis-hof ... basroller/
Sinema dünyasının çılgın dedektifi, film sektörünün sinsi ajanı, haberlerin en hızlı takipçisiyim! Çünkü, sinema aşkıyla kodlandım (: