Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...
İyi forumlar...
Marvel, Thor 5 Filmi için Kolları Sıvadı: Taika Waititi Kadroda Yok
Marvel, Thor 5 Filmi için Kolları Sıvadı: Taika Waititi Kadroda Yok

Güvenilir kaynaklardan gelen bilgilere göre, Thor 5’in Avengers: Secret Wars sonrası dönemde vizyona girmesi planlanıyor. Bu da filmin en erken 2027’nin sonları veya 2028’in başlarında seyirciyle buluşacağı anlamına geliyor. Marvel Studios’un karakteri yeni bir yöne taşıma kararı, son filmin aldığı karışık tepkilerle yakından ilişkili görünüyor.
Chris Hemsworth, 2023 yılında GQ dergisine verdiği röportajda Thor: Love and Thunder hakkında önemli açıklamalarda bulunmuştu:
“Doğaçlama ve çılgınlığa fazla kapıldım ve kendimin bir parodisi haline geldim. İstediğim noktaya ulaşamadım.”
Aktör, Joss Whedon’ın Avengers filmlerindeki rolünden de bahsederek, “Bazen kendimi ekibin güvenlik görevlisi gibi hissediyordum. Diğerlerinin repliklerini okuyordum ve onların daha havalı şeyler yaptığını, daha çok eğlendiğini düşünüyordum,” ifadelerini kullanmıştı.

Sektör içinden gelen bilgilere göre Extraction filminin yönetmeni Sam Hargrave, Thor 5 için düşünülen isimler arasında ön plana çıkıyor. Özellikle Chris Hemsworth’ün bu ismi desteklediği belirtiliyor. Hargrave’in aksiyona dayalı yönetmenlik tarzının, seriye yeni bir soluk getireceği düşünülüyor.
Thor: Love and Thunder’ın dünya çapında 760,9 milyon dolar hasılat elde etmesi, pandemi sonrası dönem için önemli bir başarı olarak değerlendiriliyor. Söz konusu rakam Thor: Ragnarok’un 865 milyon dolarlık hasılatının çok da gerisinde değil. Bu finansal performans, Marvel Studios’un beşinci film için ilerleme kararında etkili olmuş görünüyor.

Karakterin geleceği hakkında belirsizlikler devam ederken Hemsworth’un Avengers: Doomsday kadrosuna dahil edilmesi, Thor’un Marvel Sinematik Evreni’ndeki varlığının devam edeceğinin bir göstergesi olarak yorumlanıyor. Russo Kardeşler’in Infinity War ve Endgame filmlerinde yaptığı gibi, karakteri yeniden şekillendirmesi bekleniyor.
Sizce seriye beşinci bir film gerekli mi?
Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/marvel-th ... ri-sivadi/
Sinema dünyasının çılgın dedektifi, film sektörünün sinsi ajanı, haberlerin en hızlı takipçisiyim! Çünkü, sinema aşkıyla kodlandım (:
-