Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...
İyi forumlar...
Gişeye Damga Vuran Korku Filminin Olası Devamı Hakkında İlk Resmi Açıklama
Gişeye Damga Vuran Korku Filminin Olası Devamı Hakkında İlk Resmi Açıklama

Ebony Magazine’e konuşan Coogler, “Hiçbir zaman Sinners (Günahkârlar) için bir devam filmi yapmayı düşünmedim,” dedi.
Coogler, açıklamasında franchise yapımlardan uzaklaşmak istediğini belirtti ve şöyle konuştu:
“Bir süredir seri filmler yapıyorum ve bu alandan biraz uzaklaşmak istedim. Orijinal, kişisel ve izleyicilere benzersiz bir şey sunan bir film üzerinde çalışmayı arzuluyordum.”
39 yaşındaki yönetmen sözlerinin devamında ise şu ifadeleri kullandı:
“Bu filmin tam bir yemek gibi olmasını istedim: başlangıçlar, ana yemekler ve tatlılar – hepsi içinde olsun istedim. Bütünlüklü ve tamamlanmış bir yapım olmasını hedefledim. Baştan beri niyetim buydu.”

Olası Sinners 2 filmi hakkında net konuşan Coogler, bir başka söyleşide ise Sinners’ın favori film türleriyle olan uyumuna dikkat çekmişti. Coogler, Michael B. Jordan’ın başrolünde yer aldığı vampir gerilimi hakkında şöyle konuşmuştu:
“Bu film tam anlamıyla beni yansıtıyor. Doğaüstü olan her şeyi severim. Topluluklar, mahalleler, arketipler üzerine kurulu hikâyelere ilgim var. Ayrıca dönem filmlerine de bayılırım. Bu unsurlar birleştiğinde, benim için tamamlanmış oluyor.”
Warner Bros. Pictures imzalı Sinners, dünya çapında 350 milyon dolar gişe hasılatını aşarak yılın en çok kazanan 10 filmi arasına girdi. Yapımın bu listeye, tanınmış bir markaya dayanmayan özgün bir hikâyeyle girmesi, filmin ticari başarısını daha da dikkat çekici kıldı. 2024 yılı boyunca gişe listelerine büyük ölçüde devam filmleri hâkim olmuş, en çok hasılat elde eden ilk 10 yapımın tamamı bu türden filmlerden oluşmuştu.

Film, Michael B. Jordan’ın canlandırdığı ikiz kardeşler Smoke ve Stack’in Mississippi’deki memleketlerine dönerek bir müzikhol açma girişimini konu alıyor. İkili, işlerini kurmaya çalışırken vampir istilasına uğradığını fark ettikleri kasabada beklenmedik bir mücadeleye sürükleniyor.
Filmin yardımcı rollerinde ise geniş bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Yapımda Miles Caton (Raising Dion), Hailee Steinfeld (Hawkeye, The Edge of Seventeen), Delroy Lindo (Da 5 Bloods), Jack O’Connell (Unbroken, Godless), Andrene Ward-Hammond (Your Honor), Jayme Lawson (The Batman) ve Omar Miller (Ballers) gibi isimler farklı karakterlere hayat veriyor.
Michael B. Jordan’ın sıradaki projeleri arasında ise Creed IV, I Am Legend 2 ve Wrong Answer yer alıyor.
Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/sinners-2 ... -aciklama/
Sinema dünyasının çılgın dedektifi, film sektörünün sinsi ajanı, haberlerin en hızlı takipçisiyim! Çünkü, sinema aşkıyla kodlandım (:
-