Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...
İyi forumlar...
Chris Evans’tan Avengers: Doomsday Açıklaması: “Partiye Çağrılmamış Gibi Hissediyorum”
Chris Evans’tan Avengers: Doomsday Açıklaması: “Partiye Çağrılmamış Gibi Hissediyorum”

2011’de Captain America: The First Avenger ile başlayan ve 2019’da Avengers: Endgame ile son bulan sekiz filmlik Marvel yolculuğunda Captain America karakterini canlandıran Chris Evans, son filminde karakterinin zaman yolculuğu yaparak Infinity Stones’u iade ettikten sonra geçmişte kalma kararı almış ve büyük aşkı Peggy Carter ile yaşamayı tercih etmişti. Günümüzde ise Captain America’nın kalkanı Anthony Mackie’nin canlandırdığı Sam Wilson karakterine devredilmişti.
43 yaşındaki deneyimli oyuncu, ScreenRant’a verdiği röportajda eski Marvel ekibiyle hâlâ iletişimde olduğunu belirtti:
“Evet, hepsiyle sürekli konuşuyorum. Şu an Pedro Pascal’ın olduğu yerdeyim. Uzakta olmak üzücü. Ekiple birlikte olamamak üzücü, ama eminim muhteşem bir şey yapıyorlardır ve film çıktığında bu durum daha da zor olacak.”

Avengers: Doomsday kadrosunda Chris Hemsworth Thor rolüyle geri dönerken, Robert Downey Jr. bu kez Iron Man yerine baş kötü karakter Doctor Doom rolünde izleyici karşısına çıkacak. Filme geri dönen diğer MCU yüzleri arasında Winter Soldier rolüyle Sebastian Stan, Ant-Man rolüyle Paul Rudd, Loki rolüyle Tom Hiddleston, Shuri rolüyle Letitia Wright ve yeni Captain America olarak Anthony Mackie yer alıyor.
Kadroya yeni katılan süper kahramanlar arasında Shang-Chi rolüyle Simu Liu, M’Baku rolüyle Winston Duke, Namor rolüyle Tenoch Huerta Mejía, Beast rolüyle Kelsey Grammer, Falcon rolüyle Danny Ramirez, Red Guardian rolüyle David Harbour, Yelena Belova rolüyle Florence Pugh, Ghost rolüyle Hannah John-Kamen ve Professor X rolüyle Patrick Stewart bulunuyor.
Öte yandan Pedro Pascal, Marvel evreninin gelecekteki önemli figürlerinden biri olmaya hazırlanıyor. Pascal, The Fantastic Four: First Steps’te Reed Richards karakterini canlandıracak. Film, kısa sürede sinemaseverlerle buluşacak.

Marvel Studios’un açıklamasına göre başlangıçta 1 Mayıs 2026’da vizyona girmesi planlanan Avengers: Doomsday, 18 Aralık 2026 tarihine ertelendi. Filmin devam filmi Avengers: Secret Wars da benzer şekilde 7 Mayıs 2027’den 17 Aralık 2027’ye alındı. Disney, Mayıs 2026’da Avengers filmi yerine moda komedisi Şeytan Marka Giyer 2’yi vizyona sokmaya karar verdi.
Bu arada film Jonathan Majors’ın partneri üzerinde şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkum edilmesinin ardından büyük bir değişime uğradı ve önceki adı olan Avengers: The Kang Dynasty’den Avengers: Doomsday’e çevrildi.
Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/chris-eva ... ciklamasi/
Sinema dünyasının çılgın dedektifi, film sektörünün sinsi ajanı, haberlerin en hızlı takipçisiyim! Çünkü, sinema aşkıyla kodlandım (:
-