Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...
İyi forumlar...
"Joe Black" Yıllar Sonra Yeniden Gündemde: Netflix Sayesinde Tartışmalar Alevlendi!
-
Konu yazarı - Yönetmen
- Tepkiler puanı: 50
- İletişim:
"Joe Black" Yıllar Sonra Yeniden Gündemde: Netflix Sayesinde Tartışmalar Alevlendi!

Kayıp Rıhtım'ın haberine göre, 1998 yapımı "Meet Joe Black" filmi, Netflix'te yeniden keşfedilmesiyle birlikte izleyiciler ve eleştirmenler arasında farklı yorumlara ve yoğun tartışmalara neden oldu.
Film, ölümün insan suretinde yeryüzüne inişini ve ölümlü hayatı deneyimlemesini, medya patronu William Parrish'in hikayesi üzerinden işliyor. Yaşamın geçiciliği, ölüm, aşk ve aile gibi evrensel temalar, filmin merkezinde yer alıyor.
İzleyici Yorumları: Netflix sayesinde filmi tekrar izleyen seyirciler, sosyal medyada ve inceleme platformlarında filmi çoğunlukla olumlu yorumlarla karşıladı. Filmi "çok hoş ve ilginç," "eğlenceli," "harika senaryo ve oyunculara sahip," "hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biri" ve hatta "bir başyapıt" olarak nitelendirdiler. Bazı izleyiciler, filmin 1934 yapımı "Death Takes a Holiday" filminin nadir görülen, ilkini her yönüyle geçen bir uyarlaması olduğunu bile belirtti.
Eleştirmen Yorumları: Ancak eleştirmenler, izleyicilerin aksine filme karşı daha olumsuz bir tutum sergiledi. Baltimore Sun'dan Ann Hornaday filmi "ağır tempolu" bulurken, Common Sense Media'dan Brian Costello "vasat oyunculuk, kötü diyaloglar ve aşırı yavaş tempoyla daha da kötüleşen zorlama bir fikir" olarak nitelendirdi. Observer'dan Phillip Frenc, filmin "can sıkıcı, duygusal ve uzun sahneler nedeniyle ölümün hâkimiyet kurmuş gibi hissedildiğini" ifade ederken, CNN'den Paul Tatara filmi izlemenin "sırtında ağır bir yük taşımak gibi" olduğunu belirtti.
Haberde ayrıca, filmin şu an için Netflix Türkiye kütüphanesinde bulunmadığı bilgisi de yer alıyor.
Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/meet-joe- ... -gundemde/
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
-
Konu yazarı - Yönetmen
- Tepkiler puanı: 50
- İletişim:
Benim hatırladığım, çok bariz bir mantık hatası vardı bu filmde ama ne olduğunu şu an anımsayamadım. Belki tekrar izlerim... 

Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
-
- Editör
- Tepkiler puanı: 13
- Ruh Hali:
- İletişim:
Benim en sevdiğim filmlerden biridir. Yıllar önce TRT 1'de çok güzel bir Türkçe dublajla izlemiştim. Sonra Netflix'te tekrar izledim. 

Çok sevdiğim filmlerden ama çok uzun, bitmiyordu arkadaş, hep aklıma gelir bu! 

Dolce far niente…
-