Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...
İyi forumlar...
"Gremlins 3" İçin Umutlar Yeşerdi: Steven Spielberg'ün Kararı Bekleniyor!
-
Konu yazarı - Yönetmen
- Tepkiler puanı: 50
- İletişim:

Kayıp Rıhtım'ın haberine göre, kült seri "Gremlins"in üçüncü filmi "Gremlins 3" için uzun süredir beklenen gelişmeler yaşanıyor. Serinin başrol oyuncularından Zach Galligan, devam filminin geleceğinin doğrudan yapımcı Steven Spielberg'ün kararına bağlı olduğunu açıkladı.
Galligan, senaryonun zaten hazır olduğunu ve Warner Bros.'un projeye "inanılmaz derecede ilgili" olduğunu belirtti. Şu an için tek beklenen, Steven Spielberg'ün senaryoyu okuyup onaylaması. Warner Bros. Pictures CEO'su Pam Abdy de Nisan 2024'te yeni bir "Gremlins" filminin planlandığını doğrulamıştı. Stüdyo, bu projeyi "Yüzüklerin Efendisi", "Matrix" ve "Goonies" gibi sevilen serileri yeniden canlandırma stratejisinin bir parçası olarak görüyor. Daha önce Carl Ellsworth'un senaryo üzerinde çalıştığı ve Chris Columbus'un daha karanlık bir senaryo yazdığı biliniyordu.
Sinema perdesinden önce, "Gremlins" serisi HBO Max'te yayınlanan animasyon dizisi "Gremlins: Secrets of the Mogwai" ile televizyon ekranında da yer buldu. "Beetlejuice Beetlejuice" gibi 80'li yılların klasiklerinin gişedeki başarısı, "Gremlins" gibi devam filmlerine olan ilgiyi artırmış durumda. Düşük bütçeyle çekilebilecek yeni bir "Gremlins" filminin stüdyo için önemli bir gelir kaynağı olabileceği düşünülüyor.
2020'de yönetmen Chris Columbus, filmde CGI yerine kukla ve animatronik efektler kullanmayı planladıklarını söylemişti, ancak bu planın hâlâ geçerli olup olmadığı bilinmiyor.
Şu anda tüm gözler, projenin yeşil ışık alması için kilit isim olan Steven Spielberg'ün vereceği karara çevrilmiş durumda.
"Gremlins 3" filminin gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Serinin hayranları için bu ne anlama geliyor?
Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/gremlins- ... spielberg/
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
-
Konu yazarı - Yönetmen
- Tepkiler puanı: 50
- İletişim:
Ey gidi ey, ne korkardım bu filmden küçükken
Fakat, asıl korkulu rüyam şu seriydi: Critters

Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Gremlinler günümüze uygun hale getirilse çok güzel olur bence; gizmo, süperstar kraliçe hala hatırladığım karakterler… Critters’i izlemiştim, hayal meyal hatırlıyorum ama pek yer etmemiş bende… Ya bana sempatik geliyordu gremlinler bu aradasvsknr yazdı: 30 Tem 2025 Ey gidi ey, ne korkardım bu filmden küçükkenFakat, asıl korkulu rüyam şu seriydi: Critters
Dolce far niente…
-