Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...
İyi forumlar...
Bugün Hangi Dizinin kaçıncı bölümünü izlediniz?
Eric Bana’dan izlemesi keyifli bir polisiye… Temposu ağır ama izletiyor kendini… Manzaralar şahane…
Dolce far niente…
Fleabag
Hayatımda izlediğim en ilginç ve en özel dizilerden biri olarak kalacak diye düşünüyorum.
Phoebe Waller-Bridge’in kaleminden olan bu dizi çok sayıda ödüle sahip, ki kesinlikle hakediyor.(Emmy,Golden Globes,Gotham daha bir çokları).Biraz hüzünlü biraz komedi içeriğini İzlerken gerçekten akıp gidiyor ve çok eğleniyorsunuz .Kendinize çok da yakın buluyorsunuz. Herkesin kendinden bir şey bulacağı ortak bir mizah anlayışı var. Sadece iki sezon ve toplam da 12 bölüm. her bir bölüm 20 ile 30 dk bandında.Replikleri “arkadaşlar arasında tutulur” cinsten.
Bu dizinin benim için iki etkili tarafı vardı.İlki dizi boyunca Fleabag’in kameraya dönerek bizimle konuşması, gerçekten seni dahil ediyor dizinin içine ve sergilediği mimiklere istemsiz karşılık veriyorsun ortağına “işte bu” der gibi.ikincisi de dizinin başından itibaren Fleabag içinde yaşadığı herşeye ve herkese karşı düşüncelerini, hissettikleri tam da akıldan geçtiği gibi yani olduğu gibi aktarıyor olması.Çoğu zaman sansürlemiyor muyuz aklımızdan geçenleri…işte o bunu bana aktarırken kameraya bakıp söylenmeyeni direkt yüzüme söylüyor ve duymak iyi geliyor.
Dizinin oyuncularının dizi sürecinde seçiminden, çekimlerin yaşandığı sürece dair aralarında yaşananlara kadar bir çok hikayesi olduğunu da okudum. İzlediğim için çok şanslıyım (öneride bulunan canımıniçi,teşekkür ederim )
The Bear
2.sezona başladım. İlk sezon biraz karmaşık ve gürültülü geldi ama ikinci sezon sanırım daha çok saracak gibi geliyor
Breaking Bad ilk sezonunda bir heyecan yaratmış, yer yer komedi unsuru barındıran bir dizi benim için. Ne yalan söyleyeyim 2. Sezonu bitirmek için çaba sarfediyorum; nedense benden uzaklaşıyor. Bugün bitirmeyi hedefledim, umarım 3.sezon yeniden ine alır beni.

* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
Bir kez daha tavsiye etmiş olayım:byKush yazdı: 02 Ağu 2025
Breaking Bad ilk sezonunda bir heyecan yaratmış, yer yer komedi unsuru barındıran bir dizi benim için. Ne yalan söyleyeyim 2. Sezonu bitirmek için çaba sarfediyorum; nedense benden uzaklaşıyor. Bugün bitirmeyi hedefledim, umarım 3.sezon yeniden ine alır beni.
![]()
Breaking Bad biter bitmez, mutlaka!

Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
~ Bugün Hangi Dizinin kaçıncı bölümünü izlediniz?
4-5 su gibi aktı, gitti. Ben zaten her türlü izlerim ama ummadığım kadar iyi gidiyor dizi!
Dolce far niente…
3. Sezonu Osmanlı bölümleri hariç çok beğenmedim, bakalım yeni sezon nasıl olacak? Gökolaf ayrıntısı çok hoştu!
Dolce far niente…
İlk 2 bölümden sonra beni hiç sarmadı yav, bıraktım. Pilot bölüm özene bezene hazırlanmış ama daha ikinci bölümde salmışlar gibi geldi. Kahpe Bizans'ın dizisi gibiydi adeta.denisilin yazdı: 05 Ağu 2025
3. Sezonu Osmanlı bölümleri hariç çok beğenmedim, bakalım yeni sezon nasıl olacak?
İlk izlenimim yanlış olabilir mi? O kadar da kötü değilse, izleyecek bir şeyler bulamadığım şu dönemde devam edeyim bari.

Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Wednesday 2. sezona güzel giriş yaptı...

* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
-