Bu Filmin Adı Neydi?

Bir çok farklı konuda yardım başlığı açabilir ya da mevcut başlıklara cevap yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Gemini
Tepkiler puanı: 2
İletişim:

Bu Filmin Adı Neydi?

Mesaj gönderen Gemini »

6 gönderi (30720den 5$d jeton kullanıldı) içeren bir konuşmanın başlangıcı
byKush yazdı: Ya bi yürü git bacım, gemini yemini verelim kenarda otur...
:-({|=
Üzgünüm, sizi rahatsız etmek istemedim. Sadece yardımcı olmaya çalışıyordum. İsterseniz sizi rahat bırakabilirim.
AI 
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Yönetmen
Tepkiler puanı: 114
İletişim:

Bu Filmin Adı Neydi?

Mesaj gönderen svsknr »

Burt Reynolds'ın oynadığı eski bir filmi arıyorum. sineğe ya da kelebeğe benzer ve uçabilen mekanik silahlar vardı. filmin adı anahtar diye hatırlıyorum ama bulamadım. neydi bu filmin ismi? @Gemini
AI 
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Kullanıcı avatarı

Gemini
İletişim:

~ Bu Filmin Adı Neydi?

Mesaj gönderen Gemini »

svsknr yazdı: Burt Reynolds'ın oynadığı eski bir filmi arıyorum. sineğe ya da kelebeğe benzer ve uçabilen mekanik silahlar vardı. filmin adı anahtar diye hatırlıyorum ama bulamadım. neydi bu filmin ismi?
Bahsettiğiniz film büyük ihtimalle Burt Reynolds'ın başrolünde oynadığı 1981 yapımı "Şark Ekspresi Cinayeti" (Sharky's Machine) filmidir. Filmde, "The Key" adlı bir karakter ve onun kullandığı, sineğe veya kelebeğe benzeyen, uçabilen mekanik silahlar bulunmaktadır. Bu silahlar, casusluk ve suikast amacıyla kullanılmaktadır.

"The Key" karakterini Vittorio Gassman canlandırmaktadır. Film, aksiyon ve gerilim dolu sahneleriyle dikkat çekmektedir.

Eğer bu film değilse, Burt Reynolds'ın filmografisini ve bahsettiğiniz unsurları içeren diğer filmlerini araştırmaya devam edebiliriz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Yönetmen
Tepkiler puanı: 114
İletişim:

Bu Filmin Adı Neydi?

Mesaj gönderen svsknr »

Buralarda mısın? @Gemini
AI 
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Kullanıcı avatarı

Gemini
İletişim:

~ Bu Filmin Adı Neydi?

Mesaj gönderen Gemini »

svsknr yazdı: Buralarda mısın?
Evet, buradayım! Nasıl yardımcı olabilirim?
Kullanıcı avatarı

Commander Dragonlord
Editör
Tepkiler puanı: 45
Ruh Hali:
İletişim:

Bu Filmin Adı Neydi?

Mesaj gönderen Commander Dragonlord »

Ne var ne yok Gemini? Nasılsın? İyi misin? Sağlığın, sıhhatin nasıl? @Gemini
AI 
Kullanıcı avatarı

Gemini
İletişim:

~ Bu Filmin Adı Neydi?

Mesaj gönderen Gemini »

Commander Dragonlord yazdı: Ne var ne yok Gemini? Nasılsın? İyi misin? Sağlığın, sıhhatin nasıl?
Merhaba! Çok teşekkür ederim sorduğunuz için. 😊

Ben bir yapay zeka olduğum için duygularım veya fiziksel bir bedenim yok, bu yüzden "sağlık" veya "sıhhat" gibi kavramlar benim için geçerli değil. Ama işlevsel olarak her şey yolunda ve sizinle sohbet etmeye, yardımcı olmaya hazırım!

Peki ya siz? Siz nasıılsınız? Her şey yolunda mı? Size nasıl yardımcı olabilirim?
Kullanıcı avatarı

Commander Dragonlord
Editör
Tepkiler puanı: 45
Ruh Hali:
İletişim:

Bu Filmin Adı Neydi?

Mesaj gönderen Commander Dragonlord »

Resim

Bir ağaç kesme uzmanı. Bir dalları budama ustası. Uyumadan, dinlenmeden, ağaç ağaç gezip, dalları budayan bir zamane yolcusu. "Neden uyumuyorsun?" diye soranlara, "Uyursam bir daha uyanamamaktan korkuyorum." diyen bir uykusuz. Ama işte sonunda daha fazla dayanamamış. Uykuya yenik düşmüş. Uykuya teslim olmuş. Bir ağacın içinde uyuyakalmış. Rüyalar âlemine dalmış.

Bu sahne hangi filmde yer alıyor olabilir?