Türkiye sinema ve animasyon sektöründe geleceğin üretim standartlarını belirlemeyi hedefleyen yeni nesil çocuk animasyonu "Robu 404" için merakla beklenen ilk fragman izleyicilerle buluştu. CB Medya imzası taşıyan yapım, yapay zekâyı doğrudan yaratıcı sürecin aktif bir parçası ve merkezine yerleştiren üretim modeliyle dikkatleri üzerine çekiyor.
Yaratıcı Sürecin Merkezinde Yapay Zekâ Var
Geleneksel animasyon tekniklerinin sınırlarını zorlayan yapım, tam zamanlı bir yapay zekâ üretim modeliyle geliştirildi. Türkiye sinemasında bu ölçekte bir ilk olarak tanıtılan Robu 404, yapay zekâ teknolojilerini üretim sürecinin tam kalbine koyarak yerli animasyon sektöründe yeni bir dönem başlatmayı amaçlıyor. Yapım, yenilikçi teknolojik araçları sinematik bir anlatımla harmanlıyor.
Hem Çocuklara Hem Yetişkinlere Hitap Eden Bir Deneyim
Teknolojik imkânları insani duygularla birleştiren eğlenceli ve düşündürücü bir sinema deneyimi vadeden yapım, sadece çocukların değil, yetişkinlerin de ilgisini çekecek duygusal bir derinliğe sahip.
Filmin öne çıkan prodüksiyon detayları şu şekilde:
Üretim Modeli: Yapay zekâ merkezli, yeni nesil dijital içerik üretimi.
Yapımcı Şirket: CB Medya
Dağıtımcı: CJ ENM
Vizyon Tarihi
Hem görsel dili hem de arkasındaki teknolojik altyapıyla Türk sinemasında öncü bir adım atmaya hazırlanan Robu 404, 2 Ekim 2026 tarihinde sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak.