Reklam engelleyici tespit edildi: Web sitemiz, ziyaretçilerimize çevrimiçi reklamlar gösterilerek ayakta kalmaktadır. Lütfen web sitemizde reklam engelleyicinizi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün.
@Commander Dragonlord bu sorunuza cevap gelmediğine göre; filmin adını söyleyerek bizi aydınlatır ve merakımızı giderirsiniz diye düşünüyorum. Yoksa sadece "vay beee, arkadaşımız ne bilinmez filmleri biliyor, hay maşşallah" dan öteye gitmeyecek yorumlarımız.
Sitene Ekle
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
@Commander Dragonlord bu sorunuza cevap gelmediğine göre; filmin adını söyleyerek bizi aydınlatır ve merakımızı giderirsiniz diye düşünüyorum. Yoksa sadece "vay beee, arkadaşımız ne bilinmez filmleri biliyor, hay maşşallah" dan öteye gitmeyecek yorumlarımız.
Yok yahu, benim öyle bir amacım yok. Şimdilik dursun bir kenarda, gizemi, sürprizi bozulmasın. Belki ileride bir bilen çıkar. Bazen yıllar sonra cevap vermeye çalışanlar çıkabiliyor. Google Amca'dan da yardım alabilirsiniz ancak ben yardım almadan cevap verilmesinden yanayım.