Bence son 2 sezon fazladan uzatılmış ve gereksizdi. Final de oldukça kötüydü ama dünyanın hala tam olarak bilinmemesi ve Arya'nın keşfedilmemiş kıtaları aramaya çıkması oldukça heyecan vericiydi!byKush yazdı: 30 Ağu 2026
Valla bitti. Bitmez diyordum ama bitti...
Sarı kıza üzülürdüm ama kafayı sıyırmıştı. Jon başladığı yere geri döndü, kraliçe kalmadı memlekette. En ağlanası sahne bence Ejderyanın annesine üzüldüğü, "sokarım tahtınıza" dediği andı.
Şimdi sırada diğer 2 dizi var.
![]()
Bugün Hangi Dizinin kaçıncı bölümünü izlediniz?
-
svsknr
- Yönetmen
- Tepkiler puanı: 417
- Ruh Hali:
- İletişim:
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
-
byKush
- Yönetmen
- Tepkiler puanı: 260
- Ruh Hali:
- İletişim:
Eveeet; 1inci sezon ilk 5 bölüm bitti. Bildik senaryo, ensest mi ararsın, eşcinsellik mi? Ejderyalar, manyaklar...
Bizim sarı gacının hırsı ve azmi nerden geliyor öğreniyoruz.
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
-
byKush
- Yönetmen
- Ruh Hali:
- İletişim:
1inci sezonu bitirip 2nci sezondan 2 bölüm bitirdim. Rüzgar bi anda döndü; hırs, şiddet ve entrika alışılmış dozda devam.
Ne tahtmış arkadaş... Game of Thrones'un bir yerinde tahtın binküsür kılıçtan oluştuğunun söylendiği ama sayıldığında daha az çıktığı söylenmişti. Tahtın orjinali her seferinde dikkatimi çekiyor.
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
-
byKush
- Yönetmen
- Ruh Hali:
- İletişim:
2nci sezon 3 ve 4üncü bölümü bitti. Ölenler kalanlar vs vs Ejderyaların ölmesine üzüldüm valla.
-
byKush
- Yönetmen
- Ruh Hali:
- İletişim:
3üncü sezonda final gördüm.
Diyar'ın gelmişini geçmişini öğrendik. Hırslar, aptallıklar; gereksiz naiflikler vs vs. Aslında uzun uzun yazılabilir.
Rahatsız olduğum bir konu var ki değinmeden geçemeyeceğim. Dizi yaklaşık 20-25 yıllık bir süreyi anlattı. Çocuklar doğdu büyüdü ve hatta patır patır öldü. Bazı karakterler artist değişimi ile devam ederken bazılarının yaşlandırılmadan bile aynen devam etmesi bana tuhaf geldi.
Ama dekor, kostüm, senaryo; GoT göndermeleri, açıklamaları muhteşemdi.
Şimdi sıradaki dizimiz;
-
byKush
- Yönetmen
- Ruh Hali:
- İletişim:
Diyardan ve önceki dizilerden alınan isimler ile bambaşka ve acemi biri tarafından yazılmış bir senaryo olduğu izlenimi yaratan bir hayal kırıklığı olduğunu söylemem lazım.
30dk.lık bölümler ile bir gecede bitmesi dışında söyleyeceğim çok da birşey yok gibi. Targaryen ailesinin o bildik isimleri sebebi ile kafa karıştıran, üstüne üstlük siyah saçlı ve vicdan sahibi bir veliaht prens ile iyice kopya olan ama HoD ile bağı olmayan bir dizi çekilmiş. Onca kan ve entrikadan sonra komedi dizisine döndürmüşler gibi hissettim.
Daha ilk sahnede yer alan ağacın arkasından beliren bembeyaz toto ile ishal icraat dizinin ciddiyetini göz önüne seriyor.
Adama sorarlar; "niye?" diye...
-