REKLAMLAR SİZİ RAHATSIZ MI EDİYOR?
Sitemize üye olarak, reklamsız ve temiz bir deneyim yaşayabilir; Sinema dolu sohbetlere eşlik edebilir ve film künyeleri üzerinden oluşturduğunuz izleme listelerinizi yönetebilir ya da favori filmlerinizi ekleyebilirsiniz!
Sitemize üye olarak, reklamsız ve temiz bir deneyim yaşayabilir; Sinema dolu sohbetlere eşlik edebilir ve film künyeleri üzerinden oluşturduğunuz izleme listelerinizi yönetebilir ya da favori filmlerinizi ekleyebilirsiniz!
Sürpriz Film 1
Moderatörler: Moderatör, CoMod
-
Konu yazarı - Editör
- Başlıklar: 5
- İletişim:
Re: Sürpriz Film 1
Geçen hafta çok detay, çok kazık bir soru sorduğum için olsa gerek, kimse yanıtlayamadı arkadaşlar. Söz konusu cümleler Giacomo Venturato'nun yeni filmi I Sommersi'(Boğulanlar)de yer alıyor.
-
Konu yazarı - Editör
- İletişim:
Geçen haftaki sorunun çok zor olduğu yönündeki eleştiriler ışığında, bu haftanın sorusu biraz daha kolay olacak arkadaşlar. Sorumuz şu: Aşağıdaki cümleler hangi filmde geçiyor?
"Ufak bir kalbim var
Azat ederdim onu
Göğsümün karanlığından ki
Alayım avucumun içine,
Derinlerini keşfe çıkıp
Sorular sorayım ona
Sakın düşürme mızrağını yere, suçlayıcım
O korkar da saklanır diye
Kaburgalar arasındaki kafesine"
Azat ederdim onu
Göğsümün karanlığından ki
Alayım avucumun içine,
Derinlerini keşfe çıkıp
Sorular sorayım ona
Sakın düşürme mızrağını yere, suçlayıcım
O korkar da saklanır diye
Kaburgalar arasındaki kafesine"
Bu artık Sürpriz film 2 olarak yeni bir başlık olmalı
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
-
Konu yazarı - Editör
- İletişim:
Yok, sistem öyle değil abi. Önce bir filmde 100 puana ulaşmaya çalışacağız. Ulaşınca sürpriz bir film yayınlayacağız. Sonra sürpriz film 2'ye geçeceğiz. Her soru 10 puan değerinde. Geçen hafta kimse bilmediği için ilerleme kaydedemedik. Sıfır puandayız hâlâ.
Biz daha sistemi anlamamışız kiCommander Dragonlord yazdı: ↑30 Eyl 2024 Yok, sistem öyle değil abi. Önce bir filmde 100 puana ulaşmaya çalışacağız. Ulaşınca sürpriz bir film yayınlayacağız. Sonra sürpriz film 2'ye geçeceğiz. Her soru 10 puan değerinde. Geçen hafta kimse bilmediği için ilerleme kaydedemedik. Sıfır puandayız hâlâ.
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.
-
Konu yazarı - Editör
- İletişim:
-
Konu yazarı - Editör
- İletişim:
Sorun değil abi, sistem zamanla anlaşılacak, zamanla oturacak.
Bu arada, parmaklarım kaşınmaya başladı. Bir an önce soruları doğru bilin de sürpriz bir film yayınlayalım.
Sıra bana gelirse ben de fonda geçen adamın ayakkabı bağının boyunu sorucam... Hele bi gelsin sıra, gör bak sen..Commander Dragonlord yazdı: ↑30 Eyl 2024Sorun değil abi, sistem zamanla anlaşılacak, zamanla oturacak.
Bu arada, parmaklarım kaşınmaya başladı. Bir an önce soruları doğru bilin de sürpriz bir film yayınlayalım.
-
Konu yazarı - Editör
- İletişim:
-