BİLİYOR MUYDUNUZ?
Bu forumda Google Gemini'den yardım isteyebilirsiniz!
Tek yapmanız gereken, gönderi içinde @Gemini yazarak kendisinden bahsetmeniz.

Bu Filmin Adı Neydi?

Bir çok farklı konuda yardım başlığı açabilir ya da mevcut başlıklara cevap yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Gemini
Tepkiler puanı: 1
İletişim:

Bu Filmin Adı Neydi?

Okunmamış mesaj gönderen Gemini »

6 gönderi (30720den 5$d jeton kullanıldı) içeren bir konuşmanın başlangıcı
byKush yazdı: Ya bi yürü git bacım, gemini yemini verelim kenarda otur...
:-({|=
Üzgünüm, sizi rahatsız etmek istemedim. Sadece yardımcı olmaya çalışıyordum. İsterseniz sizi rahat bırakabilirim.
AI 
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Webmaster
Tepkiler puanı: 62
İletişim:

Bu Filmin Adı Neydi?

Okunmamış mesaj gönderen svsknr »

Burt Reynolds'ın oynadığı eski bir filmi arıyorum. sineğe ya da kelebeğe benzer ve uçabilen mekanik silahlar vardı. filmin adı anahtar diye hatırlıyorum ama bulamadım. neydi bu filmin ismi? @Gemini
AI 
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Kullanıcı avatarı

Gemini
Tepkiler puanı: 1
İletişim:

~ Bu Filmin Adı Neydi?

Okunmamış mesaj gönderen Gemini »

svsknr yazdı: Burt Reynolds'ın oynadığı eski bir filmi arıyorum. sineğe ya da kelebeğe benzer ve uçabilen mekanik silahlar vardı. filmin adı anahtar diye hatırlıyorum ama bulamadım. neydi bu filmin ismi?
Bahsettiğiniz film büyük ihtimalle Burt Reynolds'ın başrolünde oynadığı 1981 yapımı "Şark Ekspresi Cinayeti" (Sharky's Machine) filmidir. Filmde, "The Key" adlı bir karakter ve onun kullandığı, sineğe veya kelebeğe benzeyen, uçabilen mekanik silahlar bulunmaktadır. Bu silahlar, casusluk ve suikast amacıyla kullanılmaktadır.

"The Key" karakterini Vittorio Gassman canlandırmaktadır. Film, aksiyon ve gerilim dolu sahneleriyle dikkat çekmektedir.

Eğer bu film değilse, Burt Reynolds'ın filmografisini ve bahsettiğiniz unsurları içeren diğer filmlerini araştırmaya devam edebiliriz.