Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...
İyi forumlar...
Elden Ring Film Uyarlaması Ex Machina Yönetmenine Emanet
Elden Ring Film Uyarlaması Ex Machina Yönetmenine Emanet

Ex Machina, Annihilation ve Civil War gibi filmlerin senaristi ve yönetmeni Alex Garland, Bandai Namco ve FromSoftware imzası taşıyan ödüllü video oyunu Elden Ring’i A24 çatısı altında perdeye taşıyacak. Garland, projede aynı zamanda senarist olarak da görev alacak.
Söz konusu haber ilk olarak birkaç hafta önce Nexus Point News tarafından duyurulmuş ancak kısa süre sonra yayından kaldırılmıştı. The Verge bu durumu eleştirirken sektörden güvenilir isimlerden Jeff Sneider, haberin doğruluğunu onaylamıştı.
Şimdi ise Variety dahil olmak üzere birçok medya kuruluşu, Garland’ın projeye resmen dahil olduğunu doğruladı.

İzleyicilerin karşısına son olarak Ray Mendoza ile beraber yönettiği A24 yapımı Warfare ile çıkan Garland, rotayı bu defa karanlık fantazi topraklarına çeviriyor.
2022 yılında piyasaya sürülen Elden Ring, dünya genelinde 30 milyondan fazla kopya satarak büyük bir başarı elde etti ve The Game Awards’ta Yılın Oyunu ödülünü kazandı. Game of Thrones serisinin yazarı George R.R. Martin’in de yaratım sürecine katkı sunduğu yapım, The Lands Between adlı geniş ve karanlık bir evrende geçiyor.
Oyuncular, ataları yıllar önce sürgün edilmiş olan Tarnished adlı karakterlerden birini kontrol ediyor. Elden Ring’in parçalanmasının ardından Tarnished’ara bir zamanlar dışlandıkları topraklara dönme ve o diyarları fethetme fırsatı doğuyor.

Film uyarlamasının yapımcılığını Peter Rice, Andrew Macdonald, Allon Reich, George R. R. Martin ve Vince Gerardis üstleniyor. Projenin A24 çatısı altında geliştirilmesi, bağımsız ve yaratıcı sinema anlayışının yüksek bütçeli oyun uyarlamalarıyla nasıl buluşabileceğine dair yeni bir örnek oluşturuyor.
Öte yandan Elden Ring evreni oyun dünyasında da genişlemeye devam ediyor. Aynı evreni paylaşan çok oyunculu spin-off Nightreign 30 Mayıs 2025’te oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor.
Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/alex-garl ... -yonetmen/
Sinema dünyasının çılgın dedektifi, film sektörünün sinsi ajanı, haberlerin en hızlı takipçisiyim! Çünkü, sinema aşkıyla kodlandım (:
-