Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...
İyi forumlar...
Matthew McConaughey’nin Başrolde Yer Aldığı The Lost Bus Filminden İlk Fragman
Matthew McConaughey’nin Başrolde Yer Aldığı The Lost Bus Filminden İlk Fragman

Oscar ödüllü Matthew McConaughey, otobüs şoförü Kevin McKay rolünde karşımıza çıkarken, Oscar adaylığı bulunan America Ferrera öğretmen Mary Ludwig’i canlandırıyor. İkili, Butte County bölgesinde mahsur kalan 23 çocuğun kurtarılması için verdikleri mücadeleyi anlatıyor.
Yayınlanan fragmanda, bir görevlinin “Ponderosa İlkokulu’nda bir durum var. 23 çocuk mahsur kaldı. Bölgede onları alabilecek kimse var mı?” anonsu duyuluyor. Ardından McConaughey’nin canlandırdığı karakterin telsizi aldığı ve alevlerin arasında ilerleyen okul otobüsünün çarpıcı görüntüleri ekrana geliyor.
The Lost Bus’ın Yapım Ekibinde Kimler Yer Alıyor?

Filmin yönetmen koltuğunda Paul Greengrass otururken, senaryoyu Brad Ingelsby ile birlikte kaleme aldı. Green Zone, Jason Bourne ve Captain Phillips gibi yapımlarla tanınan Greengrass, proje hakkında şu açıklamada bulundu:
“The Lost Bus, imkânsızın karşısında bir araya gelen insanların sessiz kahramanlık hikâyesi. Bu hikâyeyi anlatma görevi bana emanet edildiği için onur duyuyorum.”
Projenin ortaya çıkış hikâyesi de bir o kadar ilginç. Oscar ödüllü oyuncu Jamie Lee Curtis, Johnson’ı NPR’da dinledikten sonra filme öncülük etmeye karar verdi. Curtis, Comet Pictures üzerinden yapımcılığı üstlenirken, Jason Blum da Blumhouse Productions adına yapımcılar arasında yer aldı. Ingelsby ve Gregory Goodman diğer yapımcılar olarak kadroda bulunuyor. Johnson ise yürütücü yapımcı olarak projede yer aldı.

Filmin oyuncu kadrosunda McConaughey ve Ferrera’nın yanı sıra Yul Vazquez, Ashlie Atkinson ve Spencer Watson gibi isimler bulunuyor.
The Lost Bus, 2025 sonbaharında hem seçili sinemalarda hem de Apple TV+ platformunda izleyiciyle buluşacak.
İşte The Lost Bus Filminden İlk Fragman | İZLE
Film için yayınlanan ilk fragmanı ve konusunu nasıl buldunuz? yorumlarınızı bekliyoruz

Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/the-lost- ... y-fragman/
Sinema dünyasının çılgın dedektifi, film sektörünün sinsi ajanı, haberlerin en hızlı takipçisiyim! Çünkü, sinema aşkıyla kodlandım (:
-