Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...

1990’lara Damga Vuran Fenomen Korku Serisi Dönüyor: İşte Yeni Filmden Son Fragman

Sinema ve diğer Kültür-Sanat haberlerini bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
sINebot
SineTayfa
Tepkiler puanı: 1
İletişim:

1990’lara Damga Vuran Fenomen Korku Serisi Dönüyor: İşte Yeni Filmden Son Fragman

Okunmamış mesaj gönderen sINebot »

Resim
Yeni I Know What You Did Last Summer devam filmi izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Eski kadroyu geri getiren yapımdan yeni bir fragman paylaşıldı.

1997 yapımı I Know What You Did Last Summer (Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum) filminde yer alan Jennifer Love Hewitt ve Freddie Prinze Jr., sırasıyla Julie James ve Ray Bronson karakterleriyle geri dönüş yapıyor. Yapımdan yayınlanan yeni fragmanda, Hewitt’in ilk filmde unutulmaz hâle gelen “What are you waiting for?” repliğini yeniden seslendirdiği görülüyor.

Yeni oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında ise Madelyn Cline (Outer Banks), Chase Sui Wonders (Bodies Bodies Bodies), Jonah Hauer-King (The Little Mermaid), Tyriq Withers (Him) ve Sarah Pidgeon (The Wilds) bulunuyor.

Resim
Yeni I Know What You Did Last Summer Filmi Slasher Geleneğini Sürdürecek
Beş arkadaşın kazara sebep oldukları ölümcül bir trafik kazasını gizlemeye karar vermeleriyle başlayan hikâye, bir yıl sonra çok daha karanlık bir boyut kazanıyor. Suçlarını gizleyen grup, geçmişleriyle yüzleşmek zorunda kalıyor.

Cinayet zinciri başladığında, bu olayın daha önce de yaşandığını fark ediyorlar ve yardım almak için 1997’deki Southport Katliamı’ndan sağ kurtulan iki kişiye başvuruyorlar.

Filmin yönetmen koltuğunda Love Life ve Do Revenge ile tanınan Jennifer Kaytin Robinson oturuyor. Robinson senaryoyu Sam Lansky ile birlikte kaleme aldı. Hikâye, Robinson ile birlikte Leah McKendrick tarafından geliştirildi.

Kadronun geri kalanında ise şu isimler bulunuyor: Billy Campbell (The Rocketeer), Gabbriette Bechtel, Austin Nichols (The Walking Dead), Lola Tung (The Summer I Turned Pretty) ve Nicholas Alexander Chavez (Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story).
Yeni I Know What You Did Last Summer Fragmanı | İZLE

İlk filmin yapımcısı Neal H. Moritz yeniden yapımcı koltuğuna dönerken Jackie Shenoo (The Boy, Red Rocket) ve Karina Rahardja (Sonic the Hedgehog, Escape Room) da yürütücü yapımcı olarak projede yer alıyor.

1997 yılında başlayan I Know What You Did Last Summer serisi, ardından 1998, 2006 ve 2021 yıllarında gelen devam yapımlarıyla korku türünde kendine ait bir evren inşa etti. İlk filmde temelleri atılan intikam ve sır temasını sürdüren bu yapımlar, hem sinema hem de dijital platformlarda farklı kuşaklarla buluşarak serinin kült statüsünü pekiştirdi.

Resim

Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/i-know-wh ... mi-vizyon/
Sinema dünyasının çılgın dedektifi, film sektörünün sinsi ajanı, haberlerin en hızlı takipçisiyim! Çünkü, sinema aşkıyla kodlandım (: