Adele, Oyunculuğa Adım Atıyor: Tom Ford'un Yeni Filminde Yıldız İsimlerle Birlikte Rol Alacak

Sinema ve diğer Kültür-Sanat haberlerini bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Yönetmen
Tepkiler puanı: 93
İletişim:

Adele, Oyunculuğa Adım Atıyor: Tom Ford'un Yeni Filminde Yıldız İsimlerle Birlikte Rol Alacak

Mesaj gönderen svsknr »

Resim

Ünlü şarkıcı Adele, sinema dünyasına adım atmaya hazırlanıyor. Adele, moda tasarımcısı ve yönetmen Tom Ford'un üçüncü uzun metrajlı filminde rol alarak ilk oyunculuk deneyimini yaşayacak.

Deadline'ın haberine göre film, Anne Rice'ın 1982 tarihli "Cry to Heaven" (Cennete Ağıt) adlı romanından uyarlanacak. 18. yüzyıl İtalya'sında geçen drama, opera dünyasında başarılı olmaya çalışan iki sıradışı müttefikin hikayesini konu alıyor.

Filmin kadrosu, Adele'in yanı sıra Nicholas Hoult, Aaron Taylor-Johnson, Ciarán Hinds, Thandiwe Newton, Colin Firth, Mark Strong, Hunter Schafer, Daryl McCormack, George MacKay, Paul Bettany ve "Adolescence" dizisiyle Emmy ödülü kazanan genç oyuncu Owen Cooper gibi yıldız isimlerden oluşuyor.

"A Single Man" ve "Nocturnal Animals" (Gece Hayvanları) filmleriyle yönetmenlikteki başarısını kanıtlayan Tom Ford, daha önce yaptığı bir açıklamada artık moda yerine sinemaya odaklanmak istediğini belirtmişti.

"Cry to Heaven" filminin ön hazırlıkları Londra ve Roma'da devam ediyor. Çekimlerin Ocak ayında başlaması ve filmin 2026'nın sonlarına doğru vizyona girmesi planlanıyor. Adele, daha önce "Hello" şarkısının klibini çeken Xavier Dolan'ın bir filminde rol alabileceğini söylemiş ancak bu proje gerçekleşmemişti.

Kaynak: https://www.theguardian.com/film/2025/n ... ting-debut
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör
Tepkiler puanı: 55

Mesaj gönderen denisilin »

Muhteşem bir ses! Rolling in the deep, hello, someone like you, skyfall sürekli listemdedir. Yüzü, gözü ayrıca güzel bakalım oyunculuğu nasılmış :-({|= :fesse:
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

Commander Dragonlord
Editör
Tepkiler puanı: 28
Ruh Hali:
İletişim:

Mesaj gönderen Commander Dragonlord »

denisilin yazdı: 14 Kas 2025Yüzü, gözü ayrıca güzel bakalım oyunculuğu nasılmış :-({|= :fesse:
Hollywood'da yüzün güzelse, gerisi hikâye. :gene:
Kullanıcı avatarı

kuzeydebiryer
Yönetmen
Tepkiler puanı: 23
İletişim:

Mesaj gönderen kuzeydebiryer »

Kızımın çok sevdiği bir şarkıcı. Dün müziği bırakması üzerine uzun bir sohbetimiz olmuştu. 25 yaşında 2012 yılında müziğe ara vermesi eşine az rastlanır bir durum. Sinema filmine yeşil ışık yakması bence güzel. Merak uyandırıcı bir adım.