Yeni Festival Yönetim Paneli Yayında!

Bu forumda, sitemize yeni eklenen özellikler ve geliştirme çalışmaları paylaşılmaktadır.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Yönetmen
Tepkiler puanı: 258
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen svsknr »

Sinetayfa Keşif Merkezi > Festivaller sekmesini yönetmek artık hiç olmadığı kadar kolay ve zevkli! Eski, karmaşık ve hata yapmaya müsait kod (JSON) düzenleme devrini geride bırakıyoruz. Sinetayfa'yı çok daha dinamik tutabilmemiz için yepyeni Festival Yönetim Paneli'ni oluşturduk!

"Düzenle" butonuna tıkladığınızda karşınıza çıkacak yenilikler şunlar:

Kullanıcı Dostu "Arayüz Düzenleyici"
Artık JSON kodlarıyla, virgüllerle veya parantezlerle uğraşmanıza gerek yok! Tıpkı bir form doldurur gibi sol taraftan "Yeni Festival Ekle" diyebilir; festival adını, tarihlerini, afişini ve açıklamasını kutucuklara yazarak saniyeler içinde yeni bir etkinlik oluşturabilirsiniz.

Sinetayfa Listeleri ile Tam Entegrasyon (En Büyük Yenilik!)
Eskiden bir festivale film eklemek için mecburen TMDb üzerinden liste oluşturup ID'sini buraya girmemiz gerekiyordu. Artık buna gerek yok! Film kaynağı olarak "Sinetayfa İzleme Listesi"ni seçtiğiniz an, kendi profilinizde oluşturduğunuz tüm özel listeler (örn: Oscar 2027 Adayları, İzleyeceklerim, Favorilerim) tek tıkla karşınıza dökülüyor. Kendi listenizi seçin, sistem o listedeki filmleri otomatik olarak festivale dönüştürsün!

İki Sekmeli Özgür Yapı
Yönetim paneli size iki seçenek sunar: İsterseniz yeni ve pratik Arayüz Düzenleyici'yi kullanın, isterseniz de Gelişmiş JSON sekmesine geçip eski usul kod üzerinden toplu düzenlemeler yapın. İki sekme birbiriyle anında ve kusursuz konuşur!

Güvenli Kayıt Sistemi
Bir festivali düzenlerken hata yapmaktan korkmayın. Yaptığınız değişiklikleri görmek için formun altındaki "Bu Festivali Güncelle" butonuna basmanız yeterlidir. Değişikliklerden tamamen emin olduğunuzda, sağ alttaki "Tüm Değişiklikleri Sunucuya Kaydet" butonuna basarak eserlerinizi tüm Sinetayfa üyelerine anında sunabilirsiniz.

Keşif Merkezi'ni harika listelerinizle ve yeni etkinliklerle donatmak artık sizin parmaklarınızın ucunda. Yeni paneli kurcalamayı ve ilk özel festivalinizi oluşturmayı unutmayın!

İyi çalışmalar! :-({|=

Ekran görüntüsü 2026-05-20 210312.png
Ekran görüntüsü 2026-05-20 210338.png

Yetkili gruplar: Yönetmenler, Editörler, Sinefiller
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Kullanıcı avatarı

byKush
Yönetmen
Tepkiler puanı: 85
Ruh Hali:
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byKush »

Ellerine sağlık. Birde bu işin uzmanı bir görünüp bir kaybolan sinemaseverler fark ederse ne güzel olur.
* Ohooo vizontele daha çok yanar oglum; sinemaya benzer mi? Ben en çok sinemayı severim, sinema başka bi'şey.