Karanlık ve Kanlı Bir Yeniden Uyarlama: "The Death of Robin Hood"tan İki Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı!

Sinema ve diğer Kültür-Sanat haberlerini bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Yönetmen
Tepkiler puanı: 266
İletişim:

Karanlık ve Kanlı Bir Yeniden Uyarlama: "The Death of Robin Hood"tan İki Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı!

Okunmamış mesaj gönderen svsknr »

Resim

A24 imzalı, başrolünde Hugh Jackman'ın yer aldığı ve yönetmenliğini Michael Sarnoski'nin üstlendiği "The Death of Robin Hood" filminden iki yeni tanıtım videosu paylaşıldı. Film, İngiliz halk efsanesinin ünlü haydutunu geçmişindeki şiddetle yüzleşen karanlık bir figür olarak ele alıyor.

The Playlist'ten Christopher Marc'ın aktardığı detaylara göre; ünlü oyuncu Hugh Jackman, A24 ve yönetmen Michael Sarnoski iş birliğiyle hazırlanan bu dönem geriliminde, efsanevi İngiliz haydutu Robin Hood'a hayat veriyor. Film, adından da anlaşılacağı üzere Robin Hood'un son günlerine ve nasıl öldüğüne odaklanıyor.

Güçlü Oyuncu Kadrosu
Hugh Jackman’a bu karanlık dönem filminde eşlik eden kadroda şu isimler yer alıyor:

Bill Skarsgård: John Wick 4 ve Barbarian yapımlarıyla tanınan oyuncu, filmde Little John karakterini canlandırıyor.

Jodie Comer: 28 Years Later filminin oyuncusu.

Murray Bartlett: The White Lotus ve The Last of Us dizilerinden tanınan isim.

Noah Jupe: Ford v. Ferrari ve No Sudden Move yapımlarının genç yıldızı.

Acımasız Aksiyon ve Tarihsel Elementler
Yayınlanan iki yeni tanıtım videosunda yönetmen Sarnoski ve başrol Jackman, izleyicilere gelecek ay sinemalarda karşılaşacakları heyecan verici ve karanlık maceranın ipuçlarını sunuyor. Acımasız aksiyon sahneleri ve çarpıcı görsellerle bezeli bu sert ve kanlı uyarlama, Ridley Scott’ın Russell Crowe başrollü mitolojik Robin Hood yorumundan daha ileriye giderek kurgusal karakterlere tarihsel gerçeklik unsurları ekliyor.

Filmin ana sloganı ise karakterin bu yeni vizyonunu özetler nitelikte: "He Is No Hero" (O Bir Kahraman Değil). Haberde; Prisoners, The Prestige ve Logan gibi projelerde sergilediği performansların ardından Hugh Jackman’ın, alışılagelmiş "iyi adam" imajının dışına çıkan bu hırpalanmış karakter yapısı için en doğru seçim olduğu vurgulanıyor.

A24 Tarafından Paylaşılan Resmi Sinopsis (Özet)
"Cinayet ve suçla dolu bir yaşamın ardından geçmişiyle hesaplaşan Robin Hood (Jackman), son savaşı olacağını düşündüğü bir çarpışmanın ardından ağır yaralanır. Gizemli bir kadının ellerinde, kendisine bir kurtuluş şansı sunulur."

Vizyon Tarihi: 19 Haziran
Yönetmen Michael Sarnoski ve Hugh Jackman'ın paylaştığı yeni tanıtım videolarıyla dikkat çeken The Death of Robin Hood, 19 Haziran tarihinde sinemalarda izleyiciyle buluşacak.
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...