Hepimizin başına gelmiştir: İlk izlediğimizde pek etkilenmediğimiz, hatta beğenmediğimiz filmleri bir de araştırdıktan ve tekrar izledikten sonra aslında ne kadar derin ve anlamlı olduklarını keşfettiğimiz anlar.
Bu başlık altında, ilk izlediğimizde gözden kaçırdığımız incelikleriyle, zamanla değer kazanan bu tür filmleri konuşacağız. Filmleri yeniden izlerken kazandığınız farklı bakış açılarını, hikayeleri ve yönetmenlerin anlatmak istediği gizli mesajları paylaşalım.
Belki de yeni bir favori filmimiz ortaya çıkar!
REKLAMLAR SİZİ RAHATSIZ MI EDİYOR?
Sitemize üye olarak, reklamsız ve temiz bir deneyim yaşayabilir; Sinema dolu sohbetlere eşlik edebilir ve film künyeleri üzerinden oluşturduğunuz izleme listelerinizi yönetebilir ya da favori filmlerinizi ekleyebilirsiniz!
Sitemize üye olarak, reklamsız ve temiz bir deneyim yaşayabilir; Sinema dolu sohbetlere eşlik edebilir ve film künyeleri üzerinden oluşturduğunuz izleme listelerinizi yönetebilir ya da favori filmlerinizi ekleyebilirsiniz!
İkinci Şans: Filmlere Yeniden Bakış
Moderatörler: Moderatör, CoMod, Editör, Yönetmen
-
Konu yazarı - Yönetici
- Başlıklar: 147
- İletişim:
Re: İkinci Şans: Filmlere Yeniden Bakış
Avatar'ı ilk izlediğimde, klişe ve oldukça tahmin edilebilir gelmişti. Kolonizasyon, çevresel tahribat ve yerli halkların hakları gibi temalar, benzer hikayelerin anlatıldığı diğer filmlerden pek de farklı değildi.
Ancak, Cameron'ın Pandora'yı yaratırken gösterdiği özen ve detaycılık, görsel efektlerin de ötesinde, Navi halkının kültürü, doğayla olan uyumları ve değerleri, filmi daha anlamlı kılıyor!
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Re: İkinci Şans: Filmlere Yeniden Bakış
Sinemada izlemiştim, Kurtköy viaportta… Hastayım, başım ağrıyor, üstüne sürekli ses vs. Çok olumlu yorum yazmamıştım. Fakat daha sonra nete düştükten sonra çok beğenerek izlemiştim. Bazen duygusal, bazen fiziksel durumunuz ve hatta yaşınız bile izlediğiniz filme beğeniyi değiştiriyor cidden…
CARPE DIEM
-