Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...

Ezra Miller Beyaz Perdeye Yeni Bir Vampir Filmi ile Dönüyor

Sinema ve diğer Kültür-Sanat haberlerini bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
sINebot
SineTayfa
Tepkiler puanı: 1
İletişim:

Ezra Miller Beyaz Perdeye Yeni Bir Vampir Filmi ile Dönüyor

Okunmamış mesaj gönderen sINebot »

Resim
Ezra Miller uzun bir aranın ardından sinemaya geri dönüyor. Ünlü aktör, İskoç yönetmen Lynne Ramsay ile ikinci işbirliğine hazırlanıyor.

Ezra Miller, 2022 yılı boyunca çeşitli hukuki ve kişisel sorunlarla gündeme geldi; taciz, hırsızlık ve kamu düzenini bozma gibi iddialar nedeniyle birçok kez gözaltına alındı. Bu olayların ardından oyuncu, zihinsel sağlık sorunları nedeniyle profesyonel yardım aldığını açıklayarak kamuoyundan özür diledi ve Hollywood projelerinden uzakta durdu.

Miller ile daha önce We Need to Talk About Kevin filminde çalışan Lynne Ramsay, Cannes Film Festivali’nde prömiyer yapan yeni filmi Die, My Love’ın ardından yeni projelerini duyurdu. Ramsay, Ezra Miller ile yeni bir film üzerinde yeniden bir araya geleceğini doğruladı.
Ezra Miller, Lynne Ramsay’nin Vampir Filminde Oynayacak
The LA Times’a konuşan Lynne Ramsay, şu açıklamada bulundu:

“Bir vampir filmi çekiyorum… Ezra Miller ile, kendisi ’Kevin’de oynamıştı. Ana karakter o olacak. Şu anda geliştirme aşamasında.”

Resim

Bahsi geçen film, Ramsay ile Miller’ın ikinci işbirliği olacak. Miller, Ramsay’nin 2011 yapımı We Need to Talk About Kevin filminde başrolü üstlenmişti. 3 BAFTA adaylığı alan yapımda Miller’a Tilda Swinton eşlik etmişti.
Lynne Ramsay Yoğun Bir Takvime Sahip
We Need to Talk About Kevin, Ramsay’nin Ratcatcher ve Morvern Callar’dan sonraki üçüncü uzun metraj filmiydi. Yönetmen daha sonra You Were Never Really Here ve son olarak Die, My Love ile sinema kariyerini sürdürdü.

Ramsay uzun süredir Margaret Atwood’un Stone Mattress eserini beyaz perdeye uyarlamak için çaba gösteriyor. Ancak lojistik nedenlerle projenin son aşamasında ilerlemesi durmuştu.

Resim

Ramsay, gazeteye verdiği demeçte ayrıca geliştirme aşamasında olan üç senaryosunun daha bulunduğunu ve bundan sonraki dönemde daha hızlı film üretmeyi hedeflediğini belirtti.

Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/ezra-miller-vampir-filmi/
Sinema dünyasının çılgın dedektifi, film sektörünün sinsi ajanı, haberlerin en hızlı takipçisiyim! Çünkü, sinema aşkıyla kodlandım (: