"The Devil Wears Prada 2"den Yeni Tanıtım: Simone Ashley, Miranda Priestly'nin Karşısında!

Sinema ve diğer Kültür-Sanat haberlerini bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Yönetmen
Tepkiler puanı: 206
İletişim:

"The Devil Wears Prada 2"den Yeni Tanıtım: Simone Ashley, Miranda Priestly'nin Karşısında!

Okunmamış mesaj gönderen svsknr »

Resim

Efsanevi moda dünyasına geri dönmeye çok az kaldı! "The Devil Wears Prada 2" (Şeytan Marka Giyer 2) için yayınlanan yeni fragman, "Bridgerton" yıldızı Simone Ashley’nin merakla beklenen rolünü ilk kez gün yüzüne çıkardı.

Moda dünyasının korkulu rüyası Miranda Priestly, 20 yıl sonra koltuğuna geri dönüyor. Digital Spy'ın haberine göre, 1 Mayıs 2026 tarihinde vizyona girecek olan devam filminden yeni bir fragman paylaşıldı. Tanıtım filmi, orijinal kadronun dönüşünün yanı sıra kadroya yeni katılan Simone Ashley’nin Miranda ile olan gerilimli sahnelerine odaklanıyor.

Miranda'yı Kim Durdurabilir?
Yayınlanan yeni görüntülerde, Miranda (Meryl Streep), Andy (Anne Hathaway) ve Nigel (Stanley Tucci) bir toplantı halindeyken görülüyor. Miranda, Runway dergisi için çekilen son fotoğrafları her zamanki iğneleyici tarzıyla eleştirirken, Simone Ashley’nin karakteri araya girerek onu durdurmaya çalışıyor. Ashley’nin karakterinin, Miranda'nın ofansif söylemlerini kontrol altında tutmaya çalışan bir "kurumsal denetleyici" veya halkla ilişkiler uzmanı olduğu tahmin ediliyor. Miranda'nın ise bu duruma pek de sıcak bakmadığı fragmandaki "Metadon mu diyemeyeceğim? New Jersey mi?" çıkışından anlaşılıyor.

Andy ve Emily'nin Rol Değişimi
Devam filminin konusu, değişen medya dünyasında Runway’i ayakta tutmaya çalışan Miranda Priestly’nin mücadelesini anlatıyor.

Andy (Anne Hathaway): Miranda’nın yanında Runway’e geri döner.

Emily (Emily Blunt): Artık dergide çalışmamaktadır. Aksine, dev bir lüks markanın başındadır ve Runway’in hayatta kalması için gereken reklam bütçesinin anahtarı onun elindedir.

Yıldızlar Geçidi Devam Ediyor
Kadroda sadece eski isimler yok; Simone Ashley’nin yanı sıra Kenneth Branagh, Lucy Liu, Justin Theroux ve B.J. Novak gibi güçlü isimler de hikayeye dahil oluyor.

The Devil Wears Prada 2, 1 Mayıs 2026 tarihinde sinemalarda moda severlerle buluşacak.

Emily Blunt ve Meryl Streep arasındaki güç dengesinin bu kez nasıl değişeceği, filmin en çok merak edilen unsuru. Miranda'nın "iptal kültürü" ile olan sınavı ise kuşkusuz sinema salonlarını kahkahaya boğacak.

Sizce Emily, intikam için Runway'in reklam bütçesini kesecek mi yoksa eski patronuna yardım mı edecek?

Kaynak
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör
Tepkiler puanı: 306

Okunmamış mesaj gönderen denisilin »

Yarın ilk filmi yeniden izleyeceğim! Emily Blunt özellikle harikaydı bence… Keyifli bir film geliyor, yabancı filmler olmasa komedi göremeyeceğiz vallahi, ne film ne dizi, sadece ülkenin gülünesi gerçekleri ama acı acı…
Dolce far niente…