Sitemiz, yayın hayatına SİNETAYFA ismi ile devam edecektir. Adresimiz, https://sinetayfa.com olarak değişmiştir.
İyi forumlar...

Orlando Bloom, Legolas’ı Yeniden Canlandırmak için Tek Bir Şart Öne Sürüyor

Sinema ve diğer Kültür-Sanat haberlerini bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
sINebot
SineTayfa
Tepkiler puanı: 1
İletişim:

Orlando Bloom, Legolas’ı Yeniden Canlandırmak için Tek Bir Şart Öne Sürüyor

Okunmamış mesaj gönderen sINebot »

Resim
Orlando Bloom, Yüzüklerin Efendisi serisinin ikonik karakteri Legolas’a yıllar sonra yeniden hayat vermeye açık olduğunu söyledi. Ancak oyuncunun bu dönüş için önemli bir şartı var: yapay zekâ teknolojisinin devreye girmesi. Yakında izleyicilerle buluşacak The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum filminde Andy Serkis’in de benzer bir yaklaşım benimsediği bilinirken, Bloom’un açıklamaları olası bir Orta Dünya dönüşü için heyecan yaratıyor.

MovieWeb’e verdiği röportajda konuşan Bloom, “Öncelikle Legolas’ı orijinal üçlemedeki yaşında görmek isterim. Bu yüzden yapay zekâ kullanılması gerekecek. Onu çevik, rahat ve savaşçı ruhlu görmek istiyorum, bunun için de yapay zeka devreye girmeli,” açıklamasında bulundu.

48 yaşındaki İngiliz aktör rolü kabul etmeye şu sözlerle hazır olduğunu belirtti.

“Eğer bana teklif gelirse kesinlikle ’Evet’ derim. Yeni Zelanda’ya geri dönmek ve orada istedikleri kadar kalmak çok eğlenceli olur. Dürüst olmak gerekirse, şu anda dünyada olmak isteyeceğiniz yer kesinlikle Yeni Zelanda.”
Orlando Bloom’un Legolas Sevdası Bitmiyor
Orlando Bloom daha önce de nisan ayında yaptığı açıklamada, “Peter Jackson ’Zıpla’ derse, ben de ’Ne kadar yükseğe?’ derim” sözleriyle yönetmene olan güvenini dile getirmişti. Ayrıca Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin çekim anlarının büyüsünün tekrarlanamayacağını kabul etse de, Legolas’ı oynamanın kendisi için özel bir deneyim olduğunu vurgulamıştı.

Resim

Film, Andy Serkis’in hem yönetmen koltuğunda oturacağı hem de Gollum karakterini canlandıracağı bir yapım olacak. Warner Bros. The Hunt for Gollum’un Peter Jackson, Fran Walsh ve Philippa Boyens tarafından yazılan iki yeni Orta Dünya filminden ilki olacağını duyurdu.

Çekimlerin 2026’nın başı ile ortası arasında başlaması planlanıyor. Projede Sir Ian McKellen’ın Gandalf ve Viggo Mortensen’in Aragorn rollerinde geri dönme olasılığı da bulunuyor. 86 yaşındaki McKellen, yaşının izin vermesi durumunda büyücü rolüne geri dönmeye sıcak baktığını belirtmişti.

Orlando Bloom 24 yaşındayken ilk kez 2001 yapımı The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring’de canlandırdığı Legolas karakteri için yapay zekâ destekli yaşlandırma teknolojisinin kullanılması gerektiğini düşünüyor. Bu teknoloji daha önce The Hobbit filmlerinde de kullanılmıştı.

Aktör ayrıca, “Legolas’ın zihin yapısında olmak muhteşem. DEHB’m kayboluyor; tamamen odaklanıyorum. Her şeyi bilen ve gören bu meditatif hal, çok harika bir his” sözleriyle karakterle olan özel bağını anlattı.

Resim

Warner Bros.’un Orta Dünya evrenini genişletme planları devam ederken, Amazon da The Rings of Power dizisinin 3. sezonunun hazırlıklarını sürdürüyor. Ayrıca Aralık 2024’te gösterime giren animasyon filmi The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim de Tolkien evreninin son yapımları arasında yer alıyor.

Orlando Bloom’un role geri dönmesine sıcak bakıyor musunuz?

Kaynak: https://kayiprihtim.com/haber/orlando-b ... -bir-sart/
Sinema dünyasının çılgın dedektifi, film sektörünün sinsi ajanı, haberlerin en hızlı takipçisiyim! Çünkü, sinema aşkıyla kodlandım (: