Gizli İçerik
Bu mesaj panosunda gizli içeriği görüntülemek için kayıt olmanız ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Kanada yapımı, ilginç bir film. Çok farklı hayatlar, çok farklı bir kültür. "Demek Kanada'da gençlerin hâli böyleymiş" dedirtiyor insana. Herkesin herkesle her an seks yapabildiği bir gençlik tasvir ediyor film. Gel de şimdi bu insanlara "
Annen bile okşasa benim bağrım taş olur." cümlesindeki inceliği anlatmaya çalış. Hayır efendim, hayatta anlatamazsın. Anlamazlar.
Gizli İçerik
Bu mesaj panosunda gizli içeriği görüntülemek için kayıt olmanız ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Bizim gibi Türk-İslam kültürüyle yoğrulmuş coğrafyalara oldukça yabancı bir yaşam sürüyorlar kısacası. Gerçi küreselleşmenin etkisiyle benzer hayatların Türkiye'de de yaşanmaya başladığını görmüyor değiliz. Bu gelişmeler karşısında yurdum insanına Allah akıl fikir versin diyor, sıradaki filme geçiyoruz.
Son bir not: Marty Supreme'de Marty'nin Yahudilerle ilgili yaptığı espri ne kadar yersizse, burada da hocasına karşı kösnül duygular besleyen öğrencinin "me too" hareketiyle ilgili yaptığı espri de bir o kadar yersizdi bence.