Bugün Hangi Filmi İzlediniz?

Sinemayla dolup taşan muhabbetler için bu başlığı kullanabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Yönetmen
Tepkiler puanı: 237
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen svsknr »

Dün akşam aşırı doz dram aldıktan sonra (Zenne, Not Defteri ve biraz da Kader), biraz kafa boşaltayım dedim :mdr3:

Ucuz ters köşe denemeleri var ve bilindik Amerikan ekşını ama efektler güzel. Bi şekilde kendini izlettiriyor. :-({|=

Not: O dönem alışık olmadığımız bir aksiyonu sinema perdesinde izlediğim için midir bilmem ama bence ilk film en iyisiydi.

6 verdim..
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör
Tepkiler puanı: 339

Okunmamış mesaj gönderen denisilin »

svsknr yazdı: 22 Şub 2026

Dün akşam aşırı doz dram aldıktan sonra (Zenne, Not Defteri ve biraz da Kader), biraz kafa boşaltayım dedim :mdr3:

Ucuz ters köşe denemeleri var ve bilindik Amerikan ekşını ama efektler güzel. Bi şekilde kendini izlettiriyor. :-({|=

Not: O dönem alışık olmadığımız bir aksiyonu sinema perdesinde izlediğim için midir bilmem ama bence ilk film en iyisiydi.

6 verdim..
İlk film muhteşemdi, bence oyuncu kadrosuyla alakalı… Sinema için o dönem muazzam bir deneyimdi o film, aynı fikirdeyim!
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör

Farklı bir dünyayı anlatan, gerçekçi ve bağımsız bir yapım! İzlemeden önce yorumları okuyunuz, filmin ne anlattığını biraz araştırınız, zira herkese hitap etmediği net! Fakat sizi içine alırsa duygusunu, hissiyatını damar yolundan verecek kadar etkili… Ve gerçek bir film hissi veriyor, bunu yakalayabilmek zordur! Renkler, ambiyans, karakterler sanki Mad Max serisinin az öncesi gibi… Hani festival filmi dersiniz ya, işte öyle…
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Yönetmen
İletişim:

Konusuna bakınca farklı beklentiler içine giriyorsunuz ama filmin işleyişiyle neredeyse alakasız detaylar bunlar :) Tek doğru tabir aşk üçgeni olabilir heralde.

Neyse, Petzold abinin bir filmini daha aradan çıkarmış olduk. :-({|=

Puanım 7
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör

Jennifer Carpenter enerjisi, güzelliği ile renk katıyor filme… Hostel filminin yıldızı ile iyi bir ikili olmuşlar. Ayrıca filmin kadrosunda sürpriz isimler de var. Daha önce de izlemiştim fakat unutmuşum filmi… El kamerası olayı çok rahatsız ederdi eskiden ama alıştık artık sanırım. İspanyol olan orijinali de tekrar izlemeyi planlıyorum. Kaliteli zombi filmlerinden…
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör

Verdiği gerilim ve ürperti hissi çok iyi! İlk çıktığı zaman daha etkileyicidir kesinlikle, zira bir sürü zombi filmi çıktı daha sonra, alıştık haliyle… Orijinal versiyonu daha iyi gibi… El kamerası, zombi saygını ve kapana kapılmışlık hissi… İyi seyirler dilerim.
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör

Fantastik bir çocuk macerası beklerken, iç burkan bir hayatta kalma mücadelesi ve dram filmi buldum! Kristofer Hivju filmlerden tanıdık bir oyuncu, ayrıca Gustaf Skarsgård var, kardeşlerine nazaran babasına benzeyen, şanssız olan diyelim! Kuzey ışıkları, kar ve dağ manzaraları, buz gibi ambiyansı ile sert bir drama!
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör

Oruç kafa çok düşünmedim ama metaforik bir anlatım seziliyor! Ürpertici, etkileyici ve tekinsiz bir ambiyans hakim. Yönetmenin daha önceki yapımları sevdiğim filmlerden, ayrıca kadroda Halle Berry gibi her daim ilgi uyandıran bir oyuncu var. Lakin yine de yavan bir tadı, havada kalan bir hikayesi var! Etkileyici bir yapım!
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Yönetmen
İletişim:

Bir ABD ekşınında olmazsa olmaz tüm klişeleri barındıran (Orasından, burasından hortumlar çıkan tedavi kapsülleri dahil!) ve "Uzaylı da olsa, insan insandır" temalı, özünde bir komedi filmi! :fleur1:

Görsel efektler ve atmosfer tamam da, madara etmişsiniz adamı yahu! :ange:
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör

Jason Bourne ile Eagle Eye filmleri karışımı bir yapım. İlk yarım saatte çok az aksiyon var, sonra her türlüsünü izliyoruz. Klişe bir film. Jason Statham oynayınca izlenir oluyor haliyle... Ayrıca Bill Nighy gibi usta bir isim var. Adamın oyunculuğu, ses tonu velhasıl paçalardan akıyor! İzlenir, keyifli bir film...
Dolce far niente…