Bugün Hangi Filmi İzlediniz?

Sinemayla dolup taşan muhabbetler için bu başlığı kullanabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör
Tepkiler puanı: 339

Okunmamış mesaj gönderen denisilin »

Pat Morita ve Vinnie Jones var diye izledim ama çok kötü bir film! Konu aşırı saçma, oyunculuklar yerlerde, haliyle pek vakit ayırmaya değmez!
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Yönetmen
Tepkiler puanı: 237
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen svsknr »

Yine uzunca bir zamandır inatla izlemediğim bir filmi izledim ve bu kez önyargılarımda haklı olduğumu görmek garip bir huzur verdi :ange:

Savaşın anlamsızlığını sorgular gibi yapan 1-2 sahne dışında, tamamen propaganda filmi! En iyi bilmem ne ödüllerini de alsa (Ki bu ödülleri de kimin verdiği ortada) benim için anlamsız.

Neyse işte, sonuç olarak olan 3 saatime oldu! Kitap okusaydım keşke... :pleur2:
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör

Apollo Creed’in Rocky’nin kulağına gösteri maçı dediğini hatırlamıyordum hiç, bugün Tvde izlerken yine beni benden aldı! Resmen sanat eseri, duyguyu bu kadar geçiren az yapım vardır! Hikayesi ayrı, yapım aşaması ayrı film, kendisi bambaşka bir film! Ölmeden okumalısınız kitap listeleri gibi, muhakkak izlenmeli listesinden bir film!
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör

Dün gece uyku tutmayınca yine izledim, resmen şaheser! Savaş sahneleri, kralın oğluyla alakalı esprili anlar, Mel Gibson ve gözleri, Hamish ve efsane babası…Adapazarı’da Abasıyanık sanat merkezi vardı biz lisedeyken, orada izlemiştim. Ne kadar şanslıymışım… Muhteşem bir yapım!
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör

Aşırı klişe, bildik bir hikaye... Tarzı ve konusuyla zaten kendini belli ediyor. Lakin izlemesi keyifli, şarkıları aşırı güzel, bu filmlerden aşina olduğumuz güzel kızlar, yakışıklı oğlanlar vs mevcut... Logan filminin Dafne Keen'i ve Nick Frost tanıdık oyuncular... Ben şans vermenizi öneririm.
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör

Filme başlarken bu kadar beğeneceğimi düşünmedim! Sydney Sweeney harika iş çıkarmış. Ben Foster zaten bu tarz karakterlerin adamı! Uzun süresi aldatmasın, yağ gibi akıp gidiyor film! Kadının hikayesi cidden film gibiymiş! Muhakkak bir şans verin.
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör

Priyanka Chopra Jonas aşırı güzel ve karizma bir kadın... Karl Urban'ı zaten söylemeye gerek yok! Çok gözükmese de, Yüzüklerin Efendisi dizisinin siyahi elfi Ismael Cruz Cordova... Kadro gayet güzel, bitmeyen bir aksiyon ve sert dövüş sahneleri filmi çekici kılıyor. Komedi tarafı pek yok, olsa sanki daha iyi olur gibiydi lakin bu haliyle de izletiyor kendini...
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

Konu yazarı
svsknr
Yönetmen
Tepkiler puanı: 237
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen svsknr »

Eskiden ne güzel filmler vardı be! 🥲 Sanırım üçüncüye izledim ama bi ara yine izlerim…
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör

Mahershala Ali tek başına oynamış adeta! Konusu bilmkurgu üzerinden gitse de, aslında dram ve felsefe içeriyor. Bu anlamda hareketli bir film bekleyenler hayal kırıklığına uğrar. Kendinden beklendiği gibi, yavaş tempoda, amiyane tabirle demlene demlene ilerleyen bir film. İzlenir, klas bir yapım olmuş.
Dolce far niente…
Kullanıcı avatarı

denisilin
Editör

Etkileyici sahneleriyle, oyuncu kadrosu ve oyunculuk performanslarıyla, ayrıca denizaltı ambiyansıyla hafif ürperti eşliğinde izlenen bir yapım. Ayna sahnesine bayıldım yine, yıllar önce izlediğimde de aynı hissi yaşamıştım. Sıkı bir gizem gerilim filmi…
Dolce far niente…