Barda sonlara doğru hepimiz ağız birliği ediyoruz muhabbeti ve canlandırmaları güzeldi. Sharon Van Etten’den Never Gonna Change şarkısı da çok iyiydi, kulakların pasını alan cinsten… Fakat filmin geneli bitmeyen bir eziyet gibiydi, bunu başarmak zor cidden!!!
Bugün Hangi Filmi İzlediniz?
Barda sonlara doğru hepimiz ağız birliği ediyoruz muhabbeti ve canlandırmaları güzeldi. Sharon Van Etten’den Never Gonna Change şarkısı da çok iyiydi, kulakların pasını alan cinsten… Fakat filmin geneli bitmeyen bir eziyet gibiydi, bunu başarmak zor cidden!!!
Dolce far niente…
Uzun süre sıktı izlerken... Ürküten, geren ve gizemli yanları var, lakin çok beğenemedim ben! Küçükken korktuğumda duvarda power point gibi yaratıklar görürdüm, o hissi hatırlattı bazı anlarda... Bazen de inanılmaz basit ve itici geldi. Arada bırakan bir yapım oldu kendi adıma...
Dolce far niente…
Estella Warren çok güzel bir kadın gerçekten, mankenlikten oyunculuğa geçtiği için belki çok ön plana çıkamadı. Film oldukça sıradan, zorlama romantik komedilerden… Albenisi, duygusu pek yok, en azından bana geçmedi!
Dolce far niente…
Çokça kez izleyip duygulandığım filmin kitabını dün bitirip bugün tekrar izledim. Kitap ayrı duygulandırıp su gibi akıyor, film ayrı… Kitaptan filme esinlenmelerde ilk sıralarda bence! Kadrosu muhteşem! Herkes olurdu ama John Coffey başkası olamazdı! Toprağın bol olsun koca adam!
Dolce far niente…
-
svsknr
Konu yazarı - Yönetmen
- Tepkiler puanı: 236
- İletişim:
Filmi o kadar unutmuşum ki, ilk kez izliyormuş gibi izledim
Ve yırtılmış bir tül gibi, savrulup duruyor zaman...
Filmde çok sevdiğim kadın oyuncular var ama erkekleri pek tanımıyorum. Dram ve kıssadan hisse yönü yüksek, komedisi kara mizaha yakın ortalama bir yapım. Sonda çalan Travis Howard’den Lean Into Me (feat. Aimee Allen) şarkısı pek güzelmiş!
Dolce far niente…
Köpekler çok tatlı, sahipleri ise olabildiğince itici… Zaten filmde biraz bunun üzerinden ilerliyor! Manzaralar şahane, arada güzel mesajlar ama en çok eğitmenin sudan çıktığı an ve G. Michael-Careless Whisper çalması efsaneviydi. Ortalama bir yapım.
Dolce far niente…
Bunun neredeyse birebir timsahlısı ( Crawl )vardı, o çok daha etkileyiciydi. Bu filmde de aksiyon fena değil fakat ortalam kalmış! Bay Olsen sahnesi çok iyiydi ama söylemek lazım!
Dolce far niente…
Zengin kadrosu ve Guy Ritchie etkisi hissediliyor, ayrıca Antalya’da çekilmiş olması bizim için dikkat çekici… Ancak ne oyuncuların, ne de yönetmenin en iyi filmi değil…
Dolce far niente…
Chiwetel Ejiofor yazmış, oynayıp yönetmiş. Ayrıca Tulsa king dizisinden Jay Will, ünlü şarkıcılar Mary J. Blige ve Camilia Cabello var. Dramı yüksek, acı dolu ama bir yandan mücadele anlatımıyla kendini gösteren bir yapım denebilir!
Dolce far niente…
-